BEZOBZIRNI VOZAČ IZAZVAO STRAHOVIT UDES U KULI! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Posle silovitog udarca žuti pik-ap se rotira, a DETE BEŽI...
Foto: Printscreen/Instagram

NEVEROVATNO

BEZOBZIRNI VOZAČ IZAZVAO STRAHOVIT UDES U KULI! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Posle silovitog udarca žuti pik-ap se rotira, a DETE BEŽI...

Srbija -

Snimak saobraćajne nesreće u Kuli danas je objavljen na stranici "192", a kako se vidi udarac je bio veoma silovit, i pukom srećom nisu nastradali pešaci.

Udes se dogodio oko 13 časova na raskrsnici Ulice Josipa Kramera i Petra Drapšina. Sivi auto silovito udara u žuti pik-ap, koji se rotira i pada u kanal.

Na snimku se vidi da su teže posledice udesa izbegnute pukom srećom. Naime jedno dete bilo je pred pešačkim prelazom, a sticajem okolnosti auto je odbačen u drugu stranu. Sa te strane se vidi žena kako beži pred pik-akom koji se rotira.

"Raskrsnica Ulice Josipa Kramera i Petra Drapšina. Ova raskrsnica važi za crnu tačku i nezgode su česte, a nalazi se samo 200 metara od osnovne škole. Građani godinama traže semafor na ovom mestu, ali u lokalnoj vlasti nemaju sluha za ove apele", navedeno je na stranici.

Pogledajte

Međutim, na snimku se ne vide saobraćajni znaci, a nema sumnje da neko bezobzirno nije poštovao prvenstvo prolaza, dok se sivi auto vidno kreće velikom brzinom s obzirom na to da se približava raskrsnici bez semafora.

Stanje učesnika nije poznato.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:02

TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track