FRIDA IZ PERUA OSTAVILA SVE I DOŠLA U SOMBOR ZBOG NJEGA: Upoznali se na brodu, a ovo je njihov recept za srećan brak
Foto: Facebook Printscreen

FRIDA IZ PERUA OSTAVILA SVE I DOŠLA U SOMBOR ZBOG NJEGA: Upoznali se na brodu, a ovo je njihov recept za srećan brak

Srbija -

Frida iz Lime, glavnog grada Perua došla je u Sombor zbog neobične životne i emotivne priče. Porodica Kanjo iz ovog grada pravi je primer kako izgleda srećan brak i iskrena ljubav.

Njen muž i ona podelili su tajne kvalitetnog partnerskog odnosa, ali i pojasnili koliko je bitno poštovanje, prenosi RTV.

Lorant iz Sombora i Frida iz Perua upoznali su se na prekookeanskom brodu. U pitanju je bila ljubav na prvi pogled, koju su krunisali brakom pre 17 sedamnaest godina.

Navode da se i daje vole istim intezitetom, a da je za srećan brak najvažnije međusobno razumevanje i podrška.

- Ljubav može da prevaziđe sve jezične granice. Verujem u to i mislim da je tako i izuzetno cenim to što je Frida ostavila sve iza sebe i pošla za mnom - navodi Lorant.

Ipak, Frida kaže da je ljubav jedina stvar koja se ne može kupiti.

- Možeš imati novca koliko god hoćeš, ali sa tim novcem ne možeš da kupiš ljubav. Volim svoju porodicu, a kako u mojoj zemlji, tako i ovde se kaže da je muž glava kuće, a žena vrat - objašnjava Peruanka

Četvoročlana porodica je srećna i emotivno povezana. U njihovoj kući se govore srpski, mađarski, španski, engleski i francuski jezik.

Porodica Kanjo zaključuje da je za srećan život najvažnije da se ne izgubi bliskost i osećaj pripadnosti, jer najvažnije je da je porodica složna gde god da živi i kakva god vremena da dođu.

(Kurir.rs/RTV)

Bonus video:

01:05

NIKAD NE ZNATE, MOŽDA SE PRETVORI U LJUBAV! Pevačica savetuje tinejdžere: Imajte nekog, makar na jednu noć!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track