OSMOMARTOVSKA IZLOŽBA CVEĆA U KRUŠEVCU: Za svakog po nešto, cene i do 7.000 dinara

OSMOMARTOVSKA IZLOŽBA CVEĆA U KRUŠEVCU: Za svakog po nešto, cene i do 7.000 dinara

Srbija -

U foajeu Kruševačkog pozorišta, otvorena je tradicionalna Osmomartovska izložba cveća, u organizaciji JKP "Kruševac".

U naredna četiri dana, u terminu od 8 do 20 sati, posetioci će moći da pogledaju širok asortiman domaćeg i uvoznog saksijskog cveća i odaberu prigodan poklon za pripadnice lepšeg pola.

Poslovođa Staklenika u JKP "Kruševac" Slavica Marinković je rekla da je na izložbi zastupljeno oko 4.000 komada saksijskog i rezanog cveća. Izložene su sadnice domaće proizvodnje po pristupačnim cenama (od 150 do 2.000 dinara), ali i uvozno tropsko i cveće iz drugih krajeva, nešto skuplje prodajne cene u rasponu do 7.000 dinara.

- Grad Kruševac je primer dobre saradnje sa JKP "Kruševac", a uzgoj cveća je svakako jedna od najlepših aktivnosti ovog javnog preduzeća. Kruševačko pozorište je takođe i pravo mesto gde njegova raskoš i estetika mogu doći do punog izražaja, rekao je gradonačelnik Ivan Manojlović.

1 / 5

On je pripadnicama lepšeg pola uputio najsrdačnije čestitke povodom nastupajućeg praznika - Međunarodnog dana žena i pozvao sve sugrađane da posete izložbu i uživaju u obilju raznolikih boja, mirisa i vrsta cveća, kao nepogrešivog izbora poklona za svaku damu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track