"TVOJE SU SARME BOLJE OD MAMINIH" Slavke pred svadbu sina napravio strašnu grešku pa u Zaječaru osvanuo HIT BILBORD (FOTO)
Foto: B. R.

"TVOJE SU SARME BOLJE OD MAMINIH" Slavke pred svadbu sina napravio strašnu grešku pa u Zaječaru osvanuo HIT BILBORD (FOTO)

Srbija -

Tekst na bilbordu koji je osvanuo u najstrožem centru Zaječara postao je pravi hit u gradu.

Prolaznici su zastajkivali, čitali, osmehivali se i naravno prepričavali svima koje poznaju. Komentari su najčešće bili šaljivi: "Lele, opasna ta Radica", "Što ja nemam ovako divnog i pažljivog muža."

Naime, na ovom bilbordu bukvalno, od reči do reči, piše: "RADICE, IZVINI! Tvoje sarme su bolje nego mamine. VOLIM TE!"

bolbord, Zaječar
foto: B. R.

Ispod teksta u potpisu stoji "Slavke".

- Ma vlasnik bilborda kada je čuo o čemu je reč nije hteo ni dinara da naplati! Ljudina! A Slavke mu je rekao_ "Ne pitam šta košta, samo objavi" – kaže nam jedan meštanin.

Kako su sarme pokvarile bračni odnos i naljutile Radicu, priča nam jedan komšija.

- Njihov sin treba uskoro da se oženi, pa su im budući prijatelji došli u goste. Kroz druženje, šalu, Radica je kazala da je njen sin gurman pa se nada i da buduća snajka ne beži od kuhinje. E onda je pukao grom. Šta je Slavketu trebalo to da kaže, ni sam verovatno ne zna. Tek, iz njegovih usta odjeknula je pogubna rečenice: "Sarme moje mame su najbolje na svetu." I tako se Radica naljutila – kaže komšija.

Videvši bilbord, ali ujedno postavši i tema razgovora Zaječaraca, Radica se verovatno odljutila. Ali reči sa bilborda ostaće zapamćene tako da će retko koji muž ubuduće izgovarati sličnu rečenicu poređenja o kuvanju svoje mame i supruge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja