MORTUS PIJANI VOZILI BICIKLE: Policija ih isključila iz saobraćaja, a ubrzo im se pridružio i vozač "mercedesa" bez dozvole
Foto: Shutterstock

kurcšlus u subotici

MORTUS PIJANI VOZILI BICIKLE: Policija ih isključila iz saobraćaja, a ubrzo im se pridružio i vozač "mercedesa" bez dozvole

Srbija -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, sinoć su prilikom kontrole isključili iz saobraćaja i zadržali u službenim prostorijama dvojicu vozača bicikala, zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a noćas je zaustavljen i vozač (34), koji je upravljao "mercedesom", bez vozačke dozvole i sa 0,86 promila alkohola u organizmu i kojem je oduzet automobil.

Policija je u Subotici zaustavila biciklistu (58), koji je vozio sa 2,31 promila alkohola u organizmu, dok je na periferiji grada iz saobraćaja isključen tridesečetvorogodišnji vozač, koji je zatečen da upravlja biciklom u stanju potpune alkoholisanosti, sa 2,97 promila alkohola u organizmu.

Obojici je određeno zadržavanje i oni će biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Saobraćajna policija utvrdila je da je vozača "mercedesa", u poslednje dve godine. Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih prekršaja, te mu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, oduzet automobil.

Vozaču je određeno zadržavanje i biće sproveden u Prekršajni sud u Subotici. Subotička policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track