POJAČAN SAOBRAĆAJ KA TURISTIČKIM MESTIMA, DUGA ČEKANJA NA GRANICI: AMSS uputio apel, evo kakvo je stanja na graničnim prelazima
Foto: Ana Paunković

POJAČAN SAOBRAĆAJ KA TURISTIČKIM MESTIMA, DUGA ČEKANJA NA GRANICI: AMSS uputio apel, evo kakvo je stanja na graničnim prelazima

Srbija -

Na putevima u Srbiji se danas očekuje pojačan saobraćaj zbog početka prolećnog školskog raspusta, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Prema najnovijim informacijama, na izlazima iz većih gradova u popodnevnim satima pojačan je saobraćaj i registrovane su gužve, na šta su u upozorili u MUP-u i AMSS-u.

Zbog početka prolećnog raspusta za osnovne i srednje škole, kao i spajanja praznika, u poslepodnevnim satima se očekuje intenzivniji saobraćaj, prvo na izlazima iz većih gradova i naseljenih mesta, a zatim i na svim ostalim putevima u Srbiji, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

MUP dodaje da se povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, objavio je MUP na svom zvaničnom instagram nalogu.

Vremenski uslovi za vožnju su dobri.

Zastoji su mogući i na deonicama na kojima su u toku radovi.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

Kamioni na prelazu Horgoš čekaju oko šest sati.

Kurir.rs/epicentarpress.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track