SOBA BESA: Udri po tašti bejzbolkom!

Čudo u Novom Sadu

SOBA BESA: Udri po tašti bejzbolkom!

Srbija -
Ukoliko vas je iznervirala ženina majka, u sobu besa možete poneti njenu fotografiju, zalepiti je na neki predmet i uništiti hladnim oružjem. I sve to za 500 dinara

NOVI SAD - Plati i udri.Došlo vam je da urlate od besa jer ste saznali da ne samo da nećete dobiti povišicu već da će šef na vaše mesto postaviti svastiku. Jedva se suzdržavajući, odlazite na parking, gde ubrzo shvatate da vam je automobil odneo „pauk“. Počinje pljusak, a vi gledate u prazan novčanik jer ste poslednjim parama uplatili tiket, naivno verujući da će naši fudbaleri ovoga puta pobediti. Onako pokisli, dolazite u stan uoči prenosa Lige šampiona kad vam supruga saopštava da upravo dolazi njena majka.Ustajete s kauča nošeni mišlju da porazbijate sve po stanu, ali vam poslednji trzaj razuma predočava činjenicu da niste platili ni drugu ratu za nameštaj i da prvi komšija samo čeka da vas prijavi policiji.Rešenje postoji! Novosađani Nikola Paušić i Andrej Kekić osmislili su „sobu besa“, gde do mile volje možete da razbijate inventar, bez bojazni da će vas neko smatrati ludim.- Na internetu smo saznali da u Dalasu postoji prostor gde se ljudi oslobađaju stresa tako što razbijaju stvari koje ih nerviraju. Nakon nekoliko meseci priprema napravili smo sobu besa, prvu u Evropi - objašnjava Nikola.Njegov partner Andrej dodaje da svako ko dođe može da odabere izgled sobe, kao i da donese svoje stvari na kojima će iskalili bes. Možete da ponesete i taštinu sliku, zakačite je na neki predmet i potom lupate po njoj do mile volje.- Klijent može da bira kojim „oruđem“ želi da razbija inventar, a tokom seanse obavezni su da nose zaštitnu opremu. Nakon toga ponudimo sok ili kafu i CD o prevazilaženju stresa - kaže Andrej i dodaje da pola sata „tretmana“ košta 500 dinara.

Nikola Paušić i Andrej Kekić
Nikola Paušić i Andrej Kekić

Šire se na Beograd- U planu nam je da poradimo na usavršavanju programa, a klijenti će uskoro moći da razbijaju i tehničke aparate. Naravno, sve će to na kraju biti reciklirano. Kad malo unapredimo ponudu, sigurno ćemo se proširiti i na Beograd - ističu Nikola i Andrej.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track