Niš: Toplana spremna za neprekidno grejanje

Zlu ne trebalo

Niš: Toplana spremna za neprekidno grejanje

Srbija -
Spremni smo da radimo u pojačanom režimu kao što smo to činili i prošle zime kada je Gradska toplana neprekidno grejala 17 dana, rekla portparol tog javnog preduzeća Milena Pavlović

NIŠ - Gradska toplana u Nišu spremna je za režim pojačanog grejanja u slučaju niskih temperatura, rekla je portparol tog javnog preduzeća Milena Pavlović."Spremni smo da radimo u pojačanom režimu kao što smo to činili i prošle zime kada je Gradska toplana neprekidno grejala 17 dana", rekla je Pavlovićeva.

Gradska toplana uspela je da u saradnji sa gradom reši probleme zaostalih dugova prema snabdevaču i preduzima mere naplate potraživanja prema korisnicima grejanja, napomenula je ona.

Curenja na sistemu, koja su karakteristična za početak svake sezone, otklanjaju se u najkraćem mogućem roku, navela je Pavlovićeva.

Ukupni kapacitet Gradske toplane je 254 megavata, računajući tri toplane i 11 kotlarnica.Na centralni toplovod priključeno je oko 28.200 domaćinstava i oko 2.100 poslovnih subjekata. Dužina toplovoda iznosi 67 kilometara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja