Gradski odbor SNS podelio se na dve adrese
Foto: Nemanja Pančić

Jagodina

Gradski odbor SNS podelio se na dve adrese

Srbija -
Od 34 člana, na staroj adresi ostalo je 21, a na novu je otišlo deset, dok tri člana nisu ni tamo, ni ovamo, rekao potpredsednik odbora naprednjaka i odbornik u Skupštini grada Srboljub Milanović

JAGODINA - Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Jagodini zbog međusobnih nesuglasica podelio se na dve adrese, izjavio je potpredsednik odbora naprednjaka i odbornik u Skupštini grada Srboljub Milanović.

Od 34 člana, na staroj adresi ostalo je 21, a na novu je otišlo deset, a tri člana su "ni tamo, ni ovamo", objasnio je Milanović, koji je ostao na staroj odresi.

Na novu odresu otišao je i predsednik Gradskog odbora i narodni poslanik SNS Zoran Antić, čiju je ostavku pre 15 dana od centrale stranke zatražilo dve trećine članstva, napominje Milanović.

"Od Antića smo tražili finansijski izveštaj, gde su pare koje smo svi davali, tražili smo da nam se pokažu izborni rezultati, što je tražila i centrala stranke, tražili smo kadrovsku listu za buduća radna mesta, ali je on te zahteve jednostavno negirao i zato smo zatražili njegovu smenu", objasnio je Milanović.

On je za sutra najavio konferenciju za novinare na ovu temu.

Napomenuvši da se Antić sa delom članstva iselio tokom noći pre deset dana, Milanović je rekao da su tada odneli sav nameštaj koji su sakupljali i donosili pojedini članovi stranke.

On je istakao da je na staroj adresi ostao "obrazovaniji deo članstva: osam akademski obrazovanih ljudi, među kojima su dva magistra nauka".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track