Tara spremna za turiste i sportiste

Tara spremna za turiste i sportiste

Srbija -
Posle uspešne letnje i međusezone, koju su obeležili mnogobrojni kongresi i seminari, Tara spremna i za predstojeću zimsku sezonu

TARA - S prvim snegom u ovoj sezoni, spremnim pešačkim i ski-stazama i delimično renoviranim objektima Vojne ustanove, Tara je spremna za goste od kojih je trenutno najviše vrhunskih sportista koji su tradicionalno na pripremama na ovoj planini."Svake godine dolazimo sa puno entuzijazma, imamo sve uslove potrebne, dobru salu, teretanu sa svim spravama, stazu za trčanje. Kad je loše vreme imamo bazen da nam ispuni vreme, stvarno ovde su uslovi sjajni", kaže kajakašica Nikolina Moldovan.

Trener Dragan Plavšic kaže da svi gosti Vojne ustanove Tara, čiji kapaciteti su gotovo rasprodati i za doček i za raspust, pre svega zbog prihvatljivih cena koje se kreću od 2.250 do 3.800 dinara za polupansion, imaju na raspolaganju različite sadržaje.

Ivan Nešović, šef prodaje kapaciteta VU Tara kaže da su staze pripremljene i da je servisirana ski-oprema."Svi sadržaji u hotelu, počev od bazena, saune, teretane su spremni, a i cene su prihvatljive sadašnjim uslovima na tržištu, a naši računi mogu da se plate u tri do sedam rata", kaže Nešović.

U čarima po malo divlje i nesvakidašnje Tare, uz povoljne vremenske prilike i sneg koga je trenutno 15 centimetara, gosti će uživati do kraja sezone koja, za sada, obećava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track