Evakuisani putnici iz autobusa Prokuplje-Beograd

Nastavili put

Evakuisani putnici iz autobusa Prokuplje-Beograd

Srbija -
Zbog neprohodnog puta i izuzetno lošeg vremena autobus koji saobraća na liniji Prokuplje-Beograd prevoznika "Lasta" imao je saobraćajnu nesreću, a putnici su nakon sat i po čekanja prebačeni u drugi autobus

PROKUPLJE - Zbog neprohodnog puta i izuzetno lošeg vremena autobus koji saobraća na liniji Prokuplje - Beograd prevoznika "Lasta" imao je saobraćajnu nesreću, ali putnici nisu povređeni i prebačeni su u drugi autobus.

U trenutku nezgode u autobusu je bilo 25 putnika, od kojih, na sreću, niko nije povređen, kazala je portparol ''Laste'' Ana Petrović. Ona je precizirala da je svih 25 putnika nakon sat i po čekanja prebačeno u drugi autobus i oni su nastavili put za Beograd.

Petrović je napomenula da su putevi na područiju opštine Prokuplje izuzetno neprohodni za saobraćaj i da o situacija na putu dovoljno govori podatak da je autobus koji saobraća na liniji Prokuplje -Beograd, iz koga su putnici evakuisani, prema redu vožnje na autobuskoj stanici u Beogradu trebao da bude još u 14 sati.

Na područiju opštine Kuršumlija sneg je tokom popodneva ponovo počeo da pada, a većina sela i zaseoka su potpuno odsečeni i do njih ne mogu da dođu ni lekari lokalnog Doma zdravlja.

Iako su sve raspoložive ekipe za čišćenje snega na terenu, saobraćaj na području opštine Kuršumlija je usporen, kolovoz i trotoari uglavnom su prekriveni snegom i ledom, a obavezu vlasnika lokala da čiste sneg ispred svojih objekata gotovo da niko ne poštuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track