Palić popunjen za novogodišnje praznike

Ima se...

Palić popunjen za novogodišnje praznike

Srbija -
Gosti će u hotelima "Park" i "Jezero" boraviti u proseku tri dana, a za taj aranžman će platiti 15.900 dinara, dok je za petodnevni novogodišnji provod na Paliću trebalo izdvojiti 19.900 dinara

PALIĆ - Svi smeštajni kapaciteti u hotelima preduzeća "Elit Palić" su popunjeni za novogodišnje praznike, što je rezultat atraktivne ponude i popularnih cena.Kako je na Paliću rekao direktor ovog preduzeća Josip Šušnjar, gosti će u hotelima "Park" i "Jezero" koji su kategorisani sa 4 zvezdice, boraviti u proseku tri dana, a za taj aranžman će platiti 15.900 dinara, dok je za petodnevni novogodišnji provod na Paliću trebalo izdvojiti 19.900 dinara.

"Svi smeštajni kapaciteti u hotelima su popunjeni za novogodišnje praznike i smatramo da je to rezultat naše atraktivne praznične ponude i popularnih cena koje smo ponudili ove godine. Biće to pravi jugoslovenski doček 2013. godine, jer očekujemo goste iz Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i naravno cele Srbije", rekao je Šušnjar.

Prema njegovim rečima, osim dočeka Nove godine u restoranu "Mala gostiona" uz obilje hrane i pića i tamburaški orkestar "Ravnica" iz Subotice koji će svirati pop, rok i folk hitove, hotelski gosti "Elit Palića" će posetiti farmu lipicanera i muzej fijakera na Kelebiji, a prvojanuarski oporavak planiran je uz riblju čorbu i kuvano vino na obližnjem salašu "Kod Antuša".

Gosti koji će najveseliju noć provesti u "Maloj gostioni" za aranžman treba da izdvoje 5.000 dinara u šta je uracunato piće dobrodošlice, svečana večera i šampanjac u ponoć.

Šušnjar je napomenuo da repriza, uz orkestar Andrije Dimovića, košta 2.000 dinara, a da slobodnih mesta za novogodišnju noć u "Maloj gostioni" ima još nešto manje od polovine.

U sastavu preduzeca "Elit Palić" posluje restoran "Mala gostiona", zajedno sa "Ribljom čardom", kao i hotelima "Park" i "Jezero".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track