Pozlilo štrajkaču u Kuršumliji, prekinuo gladovanje

Pozlilo štrajkaču u Kuršumliji, prekinuo gladovanje

Srbija -
Velislavu Milosavljeviću, članu Demokratske stranke (DS), u Domu zdravlja ukazana lekarska pomoć, posle čega je prekinuo štrajk glađu i otišao na kućni oporavak

KURŠUMLIJA - Jednom od štrajkača glađu u zgradi Opštine Kuršumlija u sredu veče je pozlilo te je sanitetom Hitne službe u pratnji lekara prebačen u Dom zdravlja.

Velislavu Milosavljeviću, članu Demokratske stranke (DS), u Domu zdravlja je ukazana lekarska pomoć, posle čega je prekinuo štrajk glađu i otišao na kućni oporavak.

Članica Glavnog odbora Demkratske stranke i odbornica u Skupštini Oštine Kuršumlija, Vesna Jakovljević je rekla da je Milosavljević štrajkom glađu rizikovao život jer je njegovo zdravlje ionako veoma narušeno, a on je i invalid.

Zato su njegovi partijski drugovi iz DS nastojali da ga nagovore da odustane, ali je on to odbijao sve dok mu nije pozlilo.

Velislav Milosavljević je pre tri dana, zajedno sa članom URS Sinišom Vecevim, stupio u štrajk glađu zbog otpuštanja sa posla.

Oni su u ponedeljak, posle sednice Skupštine Opštine ostali u skupštinskoj sali. Vacev je tako sada sam nastavio štrajk glađu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track