Najnovije vesti

Valjevci krpili budžet da plate Bekutu i Joksimovića

Doček 2013.

Valjevci krpili budžet da plate Bekutu i Joksimovića

Srbija
Novogodišnji nastup Bekute i Joksimovića u Valjevu koštaće oko 1,5 miliona dinara i oni će biti plaćeni iz budžeta. Novac za ostale učesnike obezbedili su donatori

VALJEVO - Valjevce će u Novu 2013. godinu uvesti narodna pevačica Ana Bekuta na koncertu ispred Doma kulture, saopšteno je u Gradskoj upravi. Novogodišnji koncert će početi u 21.30 jednosatnom svirkom Nevernih beba, a potom će nastupiti Miki i Jelena Jevremović, takođe Valjevci.

Pola sata pre ponoći počinje šou Ane Bekute, u ponoć je planiran vatromet, kao i obraćanje valjevskog gradonačelnika Stanka Terzića. U jedan sat posle ponoći nastupiće Željko Joksimović, poreklom Valjevac, koji će održati jednoiposatni koncert. Takođe je saopšteno da će čitav ugođaj koštati 3,64 miliona dinara - tri miliona iz gradskog budžeta, a 640.000 dinara obezbedili su sponzori i donatori.

Ranija saznanja upućivala su na to da će biti potrošeno između 10 i 12 miliona dinara ali da potencijalni sponzori i donatori nisu lako "drešili kesu". Za binu, razglas i rasvetu biće izdvojeno oko milion dinara, a novogodišnji nastup Bekute i Joksimovića oko 1,5 miliona dinara i oni će biti plaćeni iz budžeta. Novac za ostale učesnike obezbedili su donatori - Neverne bebe koštaće 260.000 dinara, a Miki i Jelena Jevremović 380.000 dinara. Na nekoliko štandova biće sokovi i roštilj "prijatelja i donatora".

Većina Valjevaca, kao i političke partije, osim SPS-a, bili su protiv trošenja novca na doček, ali je usvajanjem budžeta za 2013. "na mala vrata" obezbeđeno pokriće za te izdatke.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...