Zlatnici za dežurne u najluđoj noći

Jagodina

Zlatnici za dežurne u najluđoj noći

Srbija -
Više od 150 zlatnika u prvim satima nove godine, biće podeljeno dežurnima u Opštoj bolnici, Domu zdravlja, Gradskoj apoteci, Policijskoj upravi, Gradskoj toplani, Gerontološkom centru, Elektrodistribuciji i u Vatrogasnoj službi

JAGODINA - Gradonačelnik Jagodine Ratko Stevanović će i ove godine, osmi put, tokom novogodišnje noći uručiti zlatnike svima dežurnim u gradskim službama.

Više od 150 zlatnika u prvim satima nove godine, biće podeljeno dežurnima u Opštoj bolnici, Domu zdravlja, Gradskoj apoteci, Policijskoj upravi, Gradskoj toplani, Gerontološkom centru, Elektrodistribuciji i u Vatrogasnoj službi.

Zlatnike će dobiti i novinari koji budu radile te noći, kao i majke beba rođene u jagodinskom porodilištu 1. i 2. januara 2013. godine.

Stevanović će zlatnike uručiti i ekipama Hitne pomoći, policajcima i saobraćajcima koji budu dežurali na gradskom trgu gde će biti doček Nove godine uz koncert pevačice Bojane Barjaktarević i vatromet.

Sredstva za kupovinu zlatnika Zlatare Majdanpek, težine dva grama, vrednosti oko 10.000 dinara po komadu, obezbeđena su u budžetu grada, navodi se u zapisniku Gradskog veća.

Tokom novogodišnje noći radiće i klizalište u centru Jagodine. Na trgu će se služiti grejana rakija i kuvano vino po ceni od 50 dinara za čašu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track