Puno posla za požarevačku policiju tokom praznika

Burna novogodišnja noć

Puno posla za požarevačku policiju tokom praznika

Srbija -
Tokom novogodišnjih praznika na teritoriji Braničevskog okruga policija je reagovala 14 puta zbog narušavanja javnog reda, a zabeležen je i jedan požar i pet saobraćajnih nezgoda

POŽAREVAC - Tokom novogodišnjih praznika na teritoriji Braničevskog okruga policija je reagovala 14 puta zbog narušavanja javnog reda, a zabeležen je i jedan požar i pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teže, a dve lakše povređene, saopštila je Policijska uprava Požarevac.Kako se navodi u saopštenju, požar je izbio u novogodišnoj noći na objektu trafo-stanice u krugu koncerna "Bambi banat". Požar je ubrzo lokalizovan i ugašen, a poveđenih nije bilo.

Policija je u novogodišnjoj noći zabeležila i porodični incident u kome je N.G. (56) iz Kostolca sam sebi naneo povrede kuhinjskim nožem u predelu stomaka.

Iste noći, B.S. (83) iz Kurjača pronađena je bez znakova života u ataru sela Kličevac, a utvrđeno je da je reč o prirodnoj smrti.

Policija je apelovala na građane da i tokom dolazećih praznika ne koriste oružje i pirotehnička sredstva i da se kao učesnici u saobraćaju pridržavaju saobraćajnih paravila i propisa.

"Obaveštavamo građane da će policija u narednim danima vršiti pojačane kontrole saobraćaja, kao i kontrole ugostiteljskih objekata", navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja