Zrenjanincima otpis kamata i mirovanje poreskog duga
Foto: KURIR

Zrenjanincima otpis kamata i mirovanje poreskog duga

Srbija -
Skupština Grada Zrenjanina donela odluku o uslovnom otpisu kamata i mirovanju poreskog duga po osnovu lokalnih javnih prihoda koji su dospeli za plaćanje do 31. oktobra 2012. godine

ZRENJANIN - Skupština Grada Zrenjanina donela je odluku o uslovnom otpisu kamata i mirovanju poreskog duga po osnovu lokalnih javnih prihoda koji su dospeli za plaćanje do 31. oktobra 2012. godine.

Kako je saopšteno, otpis kamate i mirovanje poreskog duga odnosi se na lokalne prihode od poreza na imovinu firmi i građana, poreza na zemljište, lokalnih komunalnih taksi, naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine i prihode po osnovu samodoprinosa i naknadu za korišćenje građevinskog zemljišta.

Pravo na uslovni otpis kamate i mirovanje poreskog duga imaju svi poreski obveznici sa teritorije Grada Zrenjanina (firme, preduzetnici i građani).

Sve informacije o uslovima koje treba da ispune poreski obveznici za otpis kamate i mirovanje duga mogu se dobiti u Odeljenju finansija, Gradske uprave Zrenjanina danas do 25. januara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track