Bošnjak: Zrenjanin sa optimizmom ulazi u 2013.
Foto: Rts

Bošnjak: Zrenjanin sa optimizmom ulazi u 2013.

Srbija -
Grad Zrenjanin sa optimizmom ulazi u 2013. godinu, pošto je u budžetu grada trenutno 423 miliona dinara prenetih iz prošle godine, rekao gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak

ZRENJANIN - Gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare da Grad Zrenjanin sa optimizmom ulazi u 2013. godinu, pošto je u budžetu grada trenutno 423 miliona dinara prenetih iz prošle godine. "Novogodišnji program na trgu je za neke bio skroman, za neke primeren. Smatrao sam ispravnim i odlučio sam i da novac koji je trebao biti potrošen za novogodišnji program bude usmeren u humanitarne svrhe", kazao je Bošnjak.

Bošnjak je rekao da su sredstava u iznosu od milion dinara uplaćena Centru za socijalni rad u tom gradu za isplatu jednokratne novčane pomoći. Centar je od toga uplatio po pet hiljada dinara za 200 korisnika koji su tokom 2012. godine ostvarili pravo na jednokratnu novčanu pomoć za potrebe lečenja, kao i za decu koja ostvaruju pravo na dodatak za pomoć i negu drugog lica zbog invaliditeta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track