Ski centar Tornik radi punim kapacitetom

Zlatibor

Ski centar Tornik radi punim kapacitetom

Srbija -
Na planinama ima dovoljno snega za skijanje, iako su prethodih dana bile prolećne temperature, tako da i ski centar Tornik na Zlatoboru radi punim kapacitetima, a na stazama ima oko 30 centimetara utabanog snega

ZLATIBOR - Na planinama ima dovoljno snega za skijanje, iako su prethodih dana bile prolećne temperature, tako da i ski centar Tornik na Zlatoboru radi punim kapacitetima, a na stazama ima oko 30 centimetara utabanog snega, objavila su danas Skijališta Srbije.

Skijaše prevoze dva ski lifta i šestosedna žičara, a za skijanje su otvorene sve staze tog ski centra. Za najmlađe i skijaše početnike radi pokretna traka i staza za one koji uče skijanje.

Skijaši i borderi koji žele da dođu i oprobaju svoje veštine na zlatiborskom ski centru mogu da dođu organizovanim prevozom koji kreće iz centra Zlatibora svakog dana u razmacima od pola sata.

Koliko ima snega i kako izgleda ski centar Tornik u svakom momentu može se videti uživo preko sajta www.skijalištasrbije.rs, a sliku šalju kamere sa lica mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track