Najnovije vesti

Ski centar Tornik radi punim kapacitetom

Zlatibor

Ski centar Tornik radi punim kapacitetom

Srbija
Na planinama ima dovoljno snega za skijanje, iako su prethodih dana bile prolećne temperature, tako da i ski centar Tornik na Zlatoboru radi punim kapacitetima, a na stazama ima oko 30 centimetara utabanog snega

ZLATIBOR - Na planinama ima dovoljno snega za skijanje, iako su prethodih dana bile prolećne temperature, tako da i ski centar Tornik na Zlatoboru radi punim kapacitetima, a na stazama ima oko 30 centimetara utabanog snega, objavila su danas Skijališta Srbije.

Skijaše prevoze dva ski lifta i šestosedna žičara, a za skijanje su otvorene sve staze tog ski centra. Za najmlađe i skijaše početnike radi pokretna traka i staza za one koji uče skijanje.

Skijaši i borderi koji žele da dođu i oprobaju svoje veštine na zlatiborskom ski centru mogu da dođu organizovanim prevozom koji kreće iz centra Zlatibora svakog dana u razmacima od pola sata.

Koliko ima snega i kako izgleda ski centar Tornik u svakom momentu može se videti uživo preko sajta www.skijalištasrbije.rs, a sliku šalju kamere sa lica mesta.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...