Zabuna u Milanovcu: Jedan SNS u dve odborničke grupe
Foto: Damir Dervišagić

Pometnja

Zabuna u Milanovcu: Jedan SNS u dve odborničke grupe

Srbija -
Predsednik opštine Milisav Mirković rekao da naprednjaci ne mogu među sobom da se dogovore i da će o svemu moći da se razgovara tek kada SNS usaglasi stav

GORNJI MILANOVAC - Odbornici Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini opštine Gornji Milanovac formirali su dve odborničke grupe i o tome su danas obavestili lokalni parlament. Prvo je prošlog meseca, od devet odbornika SNS njih šest sa Novom Srbijom formiralo posebnu odborničku grupu, dok je danas saopšteno da je osnovana druga grupa samo od odbornika SNS.

To je izazvalo zabunu zbog čega je predsednik opštine Milisav Mirković, odgovarajući na pitanje o promeni vlasti u gradu, rekao da naprednjaci ne mogu među sobom da se dogovore i da će o svemu moći da se razgovara tek kada SNS usaglasi stav.

Za predsednika nove odborničke grupe SNS izabran je Dejan Kovačević koji je i predsednik Opštinskog odbora stranke. Predsednik odborničke grupe SNS-NS Dušan Vujošević, koji je sekretar Opštinskog odbora, rekao je sa skupštinske govornice da će ta grupa i dalje samostalno delovati u skupštini. Vlast u Gornjem Milanovcu i dalje vrši koalicija SPS, DS i URS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track