Članovi SNS podneli prijavu protiv predsednika odbora SNS
Foto: Damir Dervišagić

Gornji Milanovac

Članovi SNS podneli prijavu protiv predsednika odbora SNS

Srbija -
U prijavi se navodi i da je Kovačević bez odborenja i znanja odbora postigao dogovor sa odbrnikom DSS Draganom Petrovićem da bude kandidat SNS za direktora Javnog preduzeća za izgradnju iako u stranci postoje odgovarajući kadrovi

GORNJI MILANOVAC - Petorica članova Opštinskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Gornjem Milanovcu danas su podnela disciplinsku prijavu svim organima SNS, protiv predsednika tog odbora Dejana Kovačevića.

Prijavu su podneli jer je Kovačević, kako su naveli, sazvao sednicu na kojoj je odlučivano o javnim funkcijama u lokalnoj samoupravi, a nije obavestio najodgovornije funkcionere tog odbora.

Dejan Kovačević nije želeo da komentariše taj postupak. Oni tvrde da je Kovačević uveo samovlašće i iz rada odbora isključio sve neistomišljenike.

Prijavu su podneli potpredsednik odbora Miodrag Nešković, sekretar i tri člana Dušan Vujošević, Zoran Radovanović, Vladimir Dragojlović i Milan Dimitrijević.

Dušan Vujošević je rekao da su na tu sednicu pozvani pojedinci koji nisu članovi odbora "što je uticalo na rezultate glasanja i nepunovažnost donetih odluka".

Svi koji nisu pozvani imaju visoku stručnu spremu i iz redova su advokata, ekonomista, pedagoga i tehnologa, dodao je Kovačević. U prijavi se navodi i da je Kovačević bez odborenja i znanja odbora "postigao dogovor sa odbrnikom DSS Draganom Petrovićem da bude kandidat SNS za direktora Javnog preduzeća za izgradnju" iako u stranci postoje odgovarajući kadrovi. Potpisnici prijave zahtevaju da se protiv Kovačevića pokrene disciplinski postupak i da mu se onemogući takvo delovanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track