NOVA CRNJA: Striper uveličao opštinsku žurku?!
Foto: Saša Urošev

Šou za dame u crvenom

NOVA CRNJA: Striper uveličao opštinsku žurku?!

Srbija -

Opština i stranka nemaju nikakve veze sa muškim striptizom- tvrdi lider lokalnog SPS i predsednik opštine Nova Crnja Mile Todorov

NOVA CRNJA: Očarane!

Dosad nezabeležena osmomartovska proslava tokom koje je temperamentne Sose svojim performansom do ludila doveo jedan od najpoznatijih srpskih stripera, tema je o kojoj se nedeljama priča u Novoj Crnji.

Meštanima konzervativne banatske varošice ne smeta što je ženama curila voda iz usta dok je mišićavi igrač obigravao oko njih, nego što su, kako tvrde, opštinski funkcioneri organizovali provokativnu zabavu.

Bolje upućeni kažu da je razuzdanom žurkom partijske koleginice i aktivistkinje počastio Mile Todorov, lider lokalnog SPS i predsednik opštine Nova Crnja:

- Opština i stranka nemaju nikakve veze sa ovom zabavom. To je bila privatna žurka kojoj nisu prisustovale članice SPS nego sedamdesetak žžena raznih profesija, od kojih neke politika uopšte ne zanima. Došle su da se opuste i provesele, uverava Todorov i nastavlja:

- Muškarci čije su žene prisustvovale zabavi želeli su da ih iznenade. Oni su i angažovali stripera. Pre njegove tačke, ja sam pozdravio sve dame, čestitao im praznik, uručio po ružu i otišao kući. Kasnije sam čuo da ničeg nemoralnog nije bilo. Pa gledaoci u rijalitiju “Veliki brat” mogu da vide daleko škakljivije stvari, tvrdi Todorov.

Majstoru erotik šou densa koji je tokom nastupa jednoj žženi skoro iskidao haljinu, nije jasno zašto meštani kritikuje Todorova:

- Drago mi je što i u manjim sredinama možemo da ženama priuštimo zabavu kakva je širom sveta uobičajena. Po meni, Todorov je primer proevropskog predsednika opštine. Kada negde gostujem, ne interesuje me da li su dame “crvene”, “žute” ili “plave”. Trudim se da ih dobro zabavim. Tako je bilo i na ovoj zabavi. Meni lično, najdraže su „dame u crvenom” - priznaje striper.

Prštalo u “Kaštelu”Hepening je upriličen pod krovom nekada čuvenog lovačkog dvorca „Kaštel“ u susednoj Srpskoj Crnji koji je za svoje potrebe 1943. godine novcima Trećeg rajha izgradio Hitlerov general Nojhauzen. To zdanje sada je moderan ugostiteljski objekat:

- Programom koji smo izveli kolega i ja, “glumeći” policajce i vatrogasce, žene su bile fascinirane. Obećavam da ćemo ponovo doći jer su to žene od nas tražile, rekao je striper.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track