Gradonačelnik Novog Sada smenjuje pokrajinsku vlast
Foto: Tanjug

Peticija

Gradonačelnik Novog Sada smenjuje pokrajinsku vlast

Srbija -
Miloš Vučević ponovio zahteve sa jučerašnjeg mitinga "Stop razbijanju Srbije", koji glase da Bojan Pajtić mora da podnese ostavku, a predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor treba da raspiše vanredne pokrajinske izbore

NOVI SAD - Predsednik novosadskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević najavio je danas da će ta partija početi sa prikupljanjem potpisa za peticiju za smenu pokrajinskih vlasti i za raspisivanje prevremenih pokrajinskih izbora.

Vučević je na konferenciji za novinare ponovio zahteve sa jučerašnjeg mitinga "Stop razbijanju Srbije", koji glase da Bojan Pajtić mora da podnese ostavku, a predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor treba da raspiše "vanredne" pokrajinske izbore.

On je osudio i pojavu plakata "Smrt Pajtiću i njegovim poslušnicima" u Novom Sadu, kao i pojavu grafita "Vojvodina naša dika - biće republika".

"Osuđujem sve grafite i plakate koji šire govor mržnje, bez obzira protiv koga su upereni", poručio je Vučević, koji je i gradonačelnik Novog Sada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track