EKSKURZIJA IZ PAKLA: Đaci spavali u barakama umesto u hotelu
Foto: Kurir

Prevareni

EKSKURZIJA IZ PAKLA: Đaci spavali u barakama umesto u hotelu

Srbija -
Umesto u hotel "Đerdap", učenici sedmog razreda OŠ "Desanka Maksimović" iz Gornjeg Milanovca, su smešteni u barake u Karakašu, gde su noć proveli s bubama i mravima

GORNJI MILANOVAC - Učenici sedmog razreda Osnovne škole "Desanka Maksimović" u Gornjem Milanovcu obmanuti su tokom ekskurzije u Kladovu, jer im je naplaćen smeštaj u hotelu, a spavali su u barakama, tvrde njihovi roditelji.

Škola je organizovala dvodnevnu ekskurziju na Đerdap i roditeljima je rečeno da će deca spavati u hotelu koji ima tri zvezdice, zašta su uplatili po 6.500 dinara, a đaci su se vratili razocarani i ogorčeni smeštajem.

Umesto u hotel "Đerdap", učenici su smešteni u barake u Karakašu, gde su noć proveli s bubama, mravima i u uslovima koji nisu bili ni približni onome što im je obećano i naplaćeno, rekli su đaci i njihovi roditelji.

Zbog toga je danas grupa roditelja napisala pismo Ministarstvu prosvete Srbije u kome traže da se ispita ko ih je obmanuo i ko je uzeo pare, jer cena smeštaja u barakama i hotelu nije ista. Direktor škole Radmilo Prokić za agenciju Beta je rekao da će raditi svoj posao u skladu sa zakonom. "Ne želim da o ovome govorim za novine", kratko je odgovorio direktor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track