Dragan Tomić: Samo kukavice napuštaju Simpo

Demantovao odlazak

Dragan Tomić: Samo kukavice napuštaju Simpo

Srbija -
Radim sa timom saradnika koji su samnom godinama i siguran sam da niko od nas neće napustiti SIMPO dok ne realizujemo plan, a oni koji odluče da idu su kukavice, rekao je Tomić

VRANJE - Predsednik SIMPA Dragan Tomić demantovao neke novinske navode po kojima se uskoro povlači sa te finkcije, ističući da je sa timom saradnika napravio plan razvoja za narednih deset godina, koji uključuje otvaranje novih radnih mesta i dalji rast izvoza.

Radim sa timom saradnika koji su samnom godinama i siguran sam da niko od nas neće napustiti SIMPO dok ne realizujemo plan, a oni koji odluče da idu su kukavice, rekao je Tomić.

SIMPO zapošljava više od 4.000 radnika i je danas je najveći proizvođač nameštaja u jugoistočnoj Evropi i najveća proizvodna celina na jugu Srbije.

U saopštenju se navodi da kompanija izvozi 65 odsto svoje proizvodnje u 33 zemlje sveta, a na stranim tržištima u ovoj godini planira ostvarenje prihoda od oko 60 miliona evra.

Istovremeno, sa svojom mrežom od 63 specijalizovana salona u Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, SIMPO spada u red najvećih regionalnih trgovaca nameštajem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track