Šućurović: Ne možemo da budemo taoci DS
Foto: Saša Urošev

Promena u vladajućoj koaliciji

Šućurović: Ne možemo da budemo taoci DS

Srbija -
Ta stranka ima borbu u svojim redovima i ne zna više šta će sama sa sobom, izjavio je Saša Šućurović, predsednik opštine Novi Bečej u kome su SNS i LDP formirali novu vladajuću koaliciju

NOVI BEČEJ: Širi dalje!

"Napravili smo koaliciju za koju u ovom trenutku mislimo da će mnogo više koristiti Novom Bečeju, i da će naš grad nastaviti da se razvija, kao što je to radio u predhodnom periodu. Činjenica je da je LDP pre svega jedna tolerantna partija, ali ne možemo da budemo taoci DS, koja ima borbu u svojim redovima i ne zna više šta će sama sa sobom", izjavio je predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović (LDP), nakon današnje sednice lokalnog parlamenta na kojoj je formirana nova vladajuća koalicija koju čine odbornička grupa okupljena oko Liberalno demokratske partije i odbornička grupa Srpske napredne stranke.

U vladajućoj koaliciji više nisu Demokratska stranka i Liga socijaldemokrata Vojvodine:

"Imali smo problem i sa jednom čovekom koji je stavio svoju ličnost iznad svih političkih partija. To je Novi Bečej ukočilo", dodao je Šućurović misleći na svog prethodnika, nekadašnjeg predsednika opštine Millivoja Vrebalova koji je pre dva meseca iz LDP prešao u DS.

Za novog predsednika SO Novi Bečej imenovan je Saša Maksimović (SNS). On je poručio da da će sva obećanja koja je dala stranka Aleksandra Vučića biti ispoštovana već do kraja godine:

"Ako jedan organizam kakva je opština Novi Bečej ne funkcioniše kako treba, da je u blokadi zbog loših koalicija i međuljudskih odnosa, mnogo je bolje odstraniti to što pre, i krenuti napred", kazao je Maksimović

Novi koalicioni parneri ističu da je uspostavljena saradnja rezultat želje ljudi koji imaju ozbiljne planove da svojim radom opravdaju poverenje glasača koji su za njih glasaliS.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track