Najnovije vesti

Leskovac: Raspisan konkurs za načelnike gradskih uprava

Javni oglas

Leskovac: Raspisan konkurs za načelnike gradskih uprava

Srbija
Javni oglas biće raspisan za načelnike uprava za urbanizam, inspekcijske poslove, privredu i poljoprivredu, poslove gradske Skupštine i Gradskog veća i za načelnika Uslužnog centra

LESKOVAC - Članovi Gradskog veća u Leskovcu doneli su danas odluku o raspisivanju konkursa za izbor pet načelnika gradskih uprava.

Javni oglas biće raspisan za načelnike uprava za urbanizam, inspekcijske poslove, privredu i poljoprivredu, poslove gradske Skupštine i Gradskog veća i za načelnika Uslužnog centra.

 

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je da se raspisivanjem konkursa svima koji ispunjavaju uslove daje šansa da postanu načelnici uprava i da novim idejama unaprede rad tih službi.

 

"Konkurs je raspisan jer nikome ne može biti zagarantovano radno mesto, a posebno ne sme biti zagarantovano mesto rukovodiocima. Na ovaj način uspostavljamo novi sistem vrednosti, zatim podstičemo funkcionere da stalno uče i da unapređuju rad gradskih uprava. Oni koji budu pokazali najviše, imaće i privilegiju da rukovode“, rekao je Cvetanović.

Pored opštih uslova, kandidati moraju da imaju i najmanje pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Gradsko veće je izabralo i tročlanu komisiju koja će kontrolisati čitav postupak izbora načelnika.

Pre nedelju dana leskovačka lokalna samouprava raspisala je i konkurs za izbor direktora šest javnih preduzeća.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...