ZRENJANIN: Delili besplatno pivo iz fijakera

Sutra počinju 28. Dani piva

ZRENJANIN: Delili besplatno pivo iz fijakera

Srbija -
Ulicama Zrenjanina danas su krenuli fijakeri sa kojih su pozivari građanima delili besplatno pivo kao poziv na Dane piva koji će u tom gradu biti održani od 28. avgusta do 1. septembra

ZRENJANIN - Ulicama Zrenjanina danas su krenuli fijakeri sa kojih su pozivari građanima delili besplatno pivo kao poziv na Dane piva koji će u tom gradu biti održani od 28. avgusta do 1. septembra.

Marica Kosanović iz Turističkog centra Zrenjanina navodi da će ovogodišnji, 28. po redu Dani piva, biti organizovani na tradicionalnim lokacijama - Žitni trg, Trg Zorana Đinđića, parking ispred centralne apoteke, Pešačkom mostu, kao i na parkingu "Prevlaka".

Dani piva počinju sutra u 20 časova tradicionalnom zdravicom pivu i vatrometom. Tokom trajanja te manifestacije nastupiće Tamburaški orkestar "Ego", Dejan Petrović i "Big bend," "Bad Copy", Haris Džinović i "S.A.R.S". U muzičkom delu programa učestvovaće i sastavi "Kanda, Kodža i Nebojša", "Van Gog", "Sveti Gral", "Ortodox Celts", "Miligram", "Šišarke", Boris i "Karington bend", "Crvena jabuka" i "Raskršće". I ove godine biće organizovano tradicionalno takmičenje u brzom ispijanju piva, a pored muzičkog, organizovan je i prateći program.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track