SNS PROKUPLJE: Neophodna vanredna sednica o stanju u opštini!

Finansijska dubioza

SNS PROKUPLJE: Neophodna vanredna sednica o stanju u opštini!

Srbija -
Laketić dodaje da svi odgovorni za tešku ekonomsku situaciju u Prokuplju moraju da se privedu pravdi

PROKUPLJE-Srpska napredna stranka podržaće inicijativu Pokreta socijalista za održavanje vanredne sednice Skupštine opštine na kojoj bi se raspravljalo o stanju u prokupačkim javnim preduzećima i lokalnoj samoupravi, najavio je danas na konferenciji za štampu lider naprednjaka dr Darko Laketić.

Laketić dodaje da svi odgovorni za tešku ekonomsku situaciju u Prokuplju moraju da se privedu pravdi, bez obzira da li su oni članovi DS-a, SNS-a, URS-a , SPS-a ili bilo koje političke grupacije.

-Prokupačka opština nalazi u akutnoj finansijskoj dubiozi zbog duga od 2,5 milijarde dinara, koji su nastala u prethodnom periodu. Jedini pravi put za ovu opštinu je da se utvrdi kako je naneta milionska šteta pre svega našim građanima i da se vinovnici kazne, kazao je Laketić i dodao da će naprednjaci podržati formiranje posebnog tima, koji će utvrdio konačan iznos dugovanja i kako su ona nastala.

Laketić je dodao da ne sme da se dozvoli da ta krivična dela zastare i da se amnestiraju oni koji su grad doveli do finansijskog kolapsa.

Inače, od 2000. do 2012. godine u Prokuplju je na vlasti bila Demokratska stranka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track