SENTA: Naprednjacima ponovo dostupne stranačke prostorije!
Foto: Saša Urošev

Skinuti lanci i katanci

SENTA: Naprednjacima ponovo dostupne stranačke prostorije!

Srbija -
Ovo je nov početak rada SNS u Senti, i korektnih i dobrih odnosa među političkim strankama koje deluju u ovom gradu, rekao dr Branislav Blažić, član predsedništva SNS

SENTA - Nov početak!

Mesecima zakatančene prostorije Srpske napredne stranke u Senti od četvrtka su ponovo dostupne članovima i simpatizerima ove stranke, ali i svim građanima ovog bačkog grada.

Lance i katance sa vrata prostorija OO SNS uklonio je u četvrtak dr Branislav Blažić, član predsedsništva Srpske napredne stranke. Prostorije je zaključanim držao jedan nezadovoljan član koji je na taj način demonstrirao neslaganje sa radom senćanskog odbora:

-Niko i nikad neće moći da spreči članove i simpatizere SNS da se okupljaju, i kroz demokratski dijalog, bore kako sa svoju stanku, tako i svoj grad i zemlju, poručio je dr Blažić I nastavio:

-Samo tako mogu da se spreče lične sujete koje ne mogu da budu ispred želje da se zajedništvom borimo za bolju budućnost svakog čoveka koji živi u Senti. Još jednom se zahvaljujem rukovodstvu opštine Senta, jer nam je prostorije ustupila na korišćenje. Vrata ovih prostorija od danas su otvorena za svakog građanina koji ima potrebu da iznese svoju sugestiju ili predlog u razgovoru sa aktivistima SNS u Senti. Demokratizacija društva podrazumeva I tolerantnost, poštovanje svakog mišljenja i međusobno uvažavanje,naglasio je dr Blažić.

On je ocenio da je ovo nov početak rada Srpske napredne stranke u Senti, ali i korektnih i dobrih odnosa među političkim strankama koje deluju u ovom gradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track