(FOTO) U NOVOM SADU OSVANULI GRAFITI: Pozivaju na smrt Bojana Pajtića!
Foto: Dado Djilas

Prljava kampanja

(FOTO) U NOVOM SADU OSVANULI GRAFITI: Pozivaju na smrt Bojana Pajtića!

Srbija -
Pored ranije ispisanih uvredljivih transparenta upućenih predsedniku Pokrajinske vlade sada stoji i grafit "Smrt Pajtiću"

NOVI SAD - Nepoznati vandali u Novom Sadu su noćas ispisali grafite koji pozivaju na smrt predsednika DS-a Bojana Pajtića.

Pored ranije ispisanih uvredljivih transparenta upućenih predsedniku Pokrajinske vlade sada stoji i grafit "Smrt Pajtiću".

Fotogradije grafita je na društvene mreže okačila Gordana Čomić koja je zgrožena natpisima.

"To je ta razlika... volja za nasiljem, nema tu politike, grafiti mržnje u gradu koji iz budžeta plaća pranje grafita mržnje.... Kada su 13.04.2013 pokušali da organizuju miting ispred Vlade Vojvodine i doveli sijaset autobusa u Novi Sad, pa tvrdili da ih je bilo na hiljade i da je to "sve legitimno" ja sam krečila grafite mržnje "smrt Vučiću!" u mom kvartu jer to nije nikakva politika, to je samo provala mržnje, gneva i nasilja... Eto - to je ta razlika (mora da je mržnja velik otrov kad te njome veseli nečija smrt koju priželjkuješ grafitom koji ispisuješ ružeći naš zajednički grad mržnjom, klevetama i nasiljem)"

To je ta razlika ...volja za nasiljem, nema tu politike, grafiti mržnje u gradu koji iz budžeta plaća pranje grafita mrž...

Posted by Gordana Comic on Wednesday, 5 August 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja