(VIDEO) PRETERAO U LAŽIMA: Evo kako je Džambo uhvaćen u prevari!
Foto: Printskrin

Epilog

(VIDEO) PRETERAO U LAŽIMA: Evo kako je Džambo uhvaćen u prevari!

Crna Hronika -
Niko u trenutku velike nesreće koja je pogodila čitavu Srbiju, nije želeo da se bavi preispitivanjem istinosti njegovih izjava, a on je od samog početka davao različite verzije

BEOGRAD - Slobodan Nedeljković Džambo, proglašen prvo za heroja, a potom i prevaranta šokirao je javnost nedavnim priznanjem policiji da je celu priču o potrazi za ženom i detetom zapravo izmislio.

Niko u trenutku velike nesreće koja je pogodila čitavu Srbiju, nije želeo da se bavi preispitivanjem istinosti njegovih izjava, a on je od samog početka davao različite verzije.

Naime, prema prvoj verziji koju je ispričao medijima, on je suprugu i dvogodišnjeg sina odveo kod tasta u Veliko Polje, verujući da će tamo biti bezbedni.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

"Ubrzo mi je tast javio da je voda brzo porasla i da su morali da se popnu na krov. On je u jednom trenutku sišao u kuću po ćebe i kada se vratio, moje žene i sina više nije bilo", ispričao je tada Nedeljković dodajući kroz suze da je posle razgovora sa tastom nastavio da spasava ljude i traži svoju porodicu.

Međutim, prema drugoj verziji, koju je takođe ispričao medijima, dete i žena su se utopili na njegove oči.

"Ja sam svojim očima gledao kako nestaju. I za njima sam išao, nisam mogao da ih stignem. Išao sam svuda, pitao, raspitivao se i ništa", rekao je u drugoj verziji Džambo, što je drugačije od priče da mu je tast javio telefonom da su se utopili.

Pošto je teška sudbina "heroja poplava" skrenula pažnju javnosti, u nastojanju da mu pomognu, ljudi dobrih namera uvideli su da u toj priči nešto ne štima. Prva je reagovala policija koja je s namerom da slučaj reši zatražila od Nedeljkovića objašnjenje. Pogotovo što se uveliko pričalo kako navodni heroj nema ni ženu ni dete.

Džambo je u nedelju pozvan na saslušanje kako bi objasnio zašto je izmislio da ima ženu i dete. Pritisnut dokazima tada je plačući priznao da je na taj način želeo da dobije kuću jer živi kao podstanar sa babom i dva ujaka.

http://www.youtube.com/watch?v=ja1lD20c5_A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track