PIJAN POKOSIO PEŠAKE: Ja sam ubica! A tu sam zapalio sinu sveću!

Nesreća na dedinju

PIJAN POKOSIO PEŠAKE: Ja sam ubica! A tu sam zapalio sinu sveću!

Crna Hronika -
Milorad M. (60) je policiji rekao da je tog dana godišnjica pogibije njegovog sina. On je poginuo na isti dan pre tri godine, na nekoliko stotina metara od mesta na kom su nastradali Ivona Krstić (30) i Danilo Srdić (35)

BEOGRAD - Milorad M. (60) koji je sinoć pijan usmrtio pešake Ivonu Krstić (30) i Danila Srdića (35) u Užičkoj ulici na Dedinju na saslušanju pred tužiocem nije mogao da govori, plakao je i ponavljao da je ubica, a tužilac je zatražio da mu se odredi pritvor od 30 dana.Neposredno nakon nesreće koja se dogodila sinoć oko 22.30 sati Milorad M. je policajcima koji su izvršili uviđaj ispričao da se sve dogodilo u sekundi i da je pokušao da mladiću i devojci ukaže prvu pomoć.

U momentu kada ih je preuzela Hitna pomoć, oboje su još davali znake života.

Milorad je rekao da je tog dana godišnjica pogibije njegovog sina. On je poginuo na isti dan pre tri godine, na nekoliko stotina metara od mesta na kom su nastradali Ivona i Danilo.

"Milorad je ispričao da je pre nesreće obišao mesto na kom je poginuo njegov sin i zapalio sveću", kažu u policiji.

On je tek na saslušanju saznao da mladić i devojka koje je udario nisu preživeli nesreću. Milorad je u momentu nesreće u krvi imao 1,48 promila alkohola.

Porodice nastradlih nisu želele da pričaju o stravičnoj nesreći.

"Nemojte danas molim vas ništa da pitate", kroz suze je tiho rekla Danilova majka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja