Održiva moda put za očuvanje sveta oko nas!
Foto: Promo

Eko koktel okupio ljubitelje mode u srcu Beograda

Održiva moda put za očuvanje sveta oko nas!

Zabava -

Glamurozno H&M i magazin Elle proslavili dolazak kolekcije „Conscious Exclusive 2018“

Pozitivne eko-modne vibracije juče su se osetile u Cetinjskoj 15, gde je u susret novoj „H&M Conscious Exclusive“ kolekciji održan koktel i panel koji je stavio naglasak na važnost eko-svesti i u modnoj sferi. Pre panela, gosti su imali priliku da pogledaju kolekciju u kreativnom prostoru „Marsh Open Space-a“, koji je za tu priliku pretvoren u prijatan i vrlo eko ambijent - za posluženje je, između ostalog, gostima bio ponuđen sok od nane, limuna i aktivnog uglja, dok se divni Branko Gašić pobrinuo za cvetne aranžmane koji su goste preneli u prirodu dok se na video-projektorima smenjivala reklama kolekcije u kojoj je glavno lice predivna Kristi Tarlington.

Glavna i odgovorna urednica magazina Elle Duška Jovanić, koja je bila moderator modnog razgovora, i Danilo Drobnjak, direktor marketinga i PR H&M kompanije, Duška organizacije WWF, Jasmina Stojanović, urednica magazina Sensa, i Jelena Ivanović, vlasnica agencije „Model Scouting Office“, istakli su koliko je važno svesno posvetiti pažnju reciklaži, obnovljivim izvorima i celokupnom poizanju svesti o značaju očuvanja ekosistema. Duška Jovanić zatvorila je panel uz konstataciju koliko je H&M posvećen ekologiji jer u svim H&M prodavnicama može da se reciklira stara garderoba bilo kog brenda, a zauzvrat kupci dobijaju vaučer sa popustom od 15 odsto za omiljeni artikal. Ubrzo kreće akcija koja traje od 23. do 29. aprila, kada se dobijaju dva vaučera umesto jednog.

1 / 23 Foto: Promo

Kolekcija koja je juče predstavljena pravi je korak napred u održivosti i stilu: za 2018. Godinu kolekcija je rađena od održivog materijala pod nazivom ekonil - 100% regenerisano najlonsko vlakno od ribarskih mreža i drugog najlonskog otpada. Dragi gosti Događaj na kojem je bilo mnogo poznatih ličnosti organizovan je u saradnji sa magazinom Elle, a divno osunčano po podne u prostoru „Marsh Open Space-a“ proteklo je u znaku nama dragih i divnih gostij kao što su Ivana Maksimović, Filip Maksimović, Jasmina Šupeljak, Dunja Jovanić, Đurđa Stojiljković, Tijana Žunić, Vlada Savić i drugi. Kolekcija, inspirisana kreativnim domom švedskih umetnika Karin i KarlaLarsona s kraja 19. i početka 20. veka, pojaviće se 19. Aprila u prodavnici H&M u Knez Mihailovoj, kao i u drugim izabranim H&M radnjama širom sveta.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track