Najnovije vesti

Večeras čak deset svetski poznatih izvođača na Lovefestu
Foto: Marko Obradović

Treće festivalsko jutro dočekano uz nenadmašni duo Pan-Pot

Večeras čak deset svetski poznatih izvođača na Lovefestu

Zabava

Lovefest, 5. avgust 2018. – Treću festivalsku noć na Lovefestu obeležilo je zapravo JUTRO! Sunčana Vrnjačka Banja dočekala je 5. avgust uz hiljade nasmejanih lica, koji su ispred bina đuskali do poslednjeg takta.

Miljenici domaće publike dvojac Pan-Pot, uprkos svojim dobro poznatim tonovima, uspeli su da ponovo iznenade iskusne klabere i osvoje još veći broj poštovalaca njihovog zvuka. Valentino Kanzyani je opet pokazao zašto je i treću deceniju za redom i dalje jedan od slušanijih izvođača u regionu.

 

foto: Dražen Žigić

 

Magično jutro na Energy Stage-u

 

Energy Stage dobro poznat po svom andergraund zvuku, blistao je punim sjajem uz više nego iskusna imena svetske andergraund scene. Glenn Underground i Tama Sumo kao pravi muzički znalci očarali su čak i one koji su znali šta od njih mogu da očekuju, a zabava je trajala čak do deset ujutro uz poseban odabir najfinijih tonova iz muzičke kolekcije Marka Milosavljevića i Subotića.

 

foto: Marko Obradović

 

Blow Stage u popularnim tonovima mikro hausa

 

Pretposlednje veče festivala ljubavi na Blow Stage-u obeleženo je najvećim predstavnicima rumunskog andergraund zvuka. Sve popularniji mikro haus zvuk koja se širio binom iz setova izvođača Priku, Praslea i Cezar zaustavljao je i klabere u prolazu, koji su se potom zadržali tu do ranih jutarnjih časova.

 

foto: Ivan Miladinović

 

Večeras najvatrenije zatvaranje uz deset najvećih imena

 

U noći zatvaranja dvanaestog Lovefest izdanja, Fire, Energy i Blow bina predstaviće čak deset headlinera među kojima su najaktuelnija imena svetske elektronske muzičke scene. Seth Troxler, Loco Dice, Mind Against i Jackmaster svojim vatrenim nastupima ispratiće poslednje veče Fire bine, Energy Stage zatvoriće Gerd Janson, Prosumer i Dan Shake, a četvorodnevna završnica Blow bine pripada majstorima svog zanata Davide Squillace b2b Butch, Leon i George Fitzgerald, dok će najmanja bina na svetu, 99 Stage biti u muzičkim tonovima rezidenata novosadskog andergraund kluba Tunnel. Celokupnim lineup-om poslednje večeri, Lovefest se potrudio da svaki od ljubitelja elektronske muzike pronađe mesto za sebe na jednoj od četiri bine noćnog programa ovogodišnjeg festivala ljubavi.

 

Foto: Dražen Žigić, Ivan Miladinović, Marko Obradović

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...