NOVA IQOS GENERACIJA; U Beogradu predstavljeni IQOS 3 i IQOS 3 Multi uređaji
Foto: Nebojša Dimić

NOVA IQOS GENERACIJA; U Beogradu predstavljeni IQOS 3 i IQOS 3 Multi uređaji

Zabava -

Beograd, 24. novembar 2018 – Nova generacija uređaja IQOS – IQOS 3 i IQOS 3 Multi, koja predstavlja naredni korak u evoluciji ovog inovativnog proizvoda za zagrevanje duvana, predstavljena je sinoć u Beogradu.

Odmah nakon globalnog launcha u najvećim svetskim metropolama Tokiju i Moskvi, i Beograd je bio među retkim prestonicama koji je sinoć imao priliku da upozna ovu sojevrsnu sinergiju superiornog dizajna i naprednih performansi koje IQOS 3 nudi. Osluškujući potrebe IQOS korisnika, kompanija Filip Moris ponudila je ovu najnoviju verziju uređaja koja će biti istovremeno i prefinjena i eleganta, sa skraćenim periodom punjenja, magnetnom bravom, tanjim držačem, ali i dalje pružati vrhunsko iskustvo uživanja u najkvalitetnijem duvanu.

Uređaj IQOS 3 Multi predstavlja i svojevrsnu i dizajnersku i korisničku inovaciju u odnosu na prethodne verzije, obzirom da daje mogućnost za deset uzastopnih korišćenja bez punjenja, dok istovremo zadržava elegantan stil i iskustvo originalne verzije.

1 / 5 Foto: Nebojša Dimić

Među prvima koji su se se uverili kakve benefite i novine donosi nova IQOS serija bile su i brojne poznate ličnosti domaćeg javnog života i scene kao što su glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina, Anđela Jovanović, Marina Ćosić, Nenad Okanović, Adriana Čortan, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević i mnogi drugi.

Foto: Neša Dimić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track