Najnovije vesti

JOŠ SAMO DVADESETAK DANA DO OMILJENOG FESTIVALA EVROPSKIH KLABERA: Promo cena ulaznice za Lovefest do 10. jula u ponoć
Foto: Promo

JOŠ SAMO DVADESETAK DANA DO OMILJENOG FESTIVALA EVROPSKIH KLABERA: Promo cena ulaznice za Lovefest do 10. jula u ponoć

Zabava

Ukoliko niste nabavili ulaznicu za jedan od najboljih evropskih festivala, koji će ove godine biti održan od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji, sada je pravi trenutak, jer promotivna prodaja trodnevnog paketa karata traje do srede 10. jula u ponoć!

 

foto: Promo

Ulaznice se mogu kupiti jednostavnim klikom putem sajta www.lovefest.rs ili u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) ili Gigstixa. Prema rečima organizatora trenutno vlada nezapamćeno interesovanje, a oni u isto vreme podsećaju da je zbog komfora posetilaca broj karata ograničen. Zato požurite, ako želite da budete deo ovog spektakla.

 

foto: Promo

Za samo dvadesetak dana Vrnjačka Banja će osim desetina hiljada posetilaca iz cele Evrope ugostiti i izvođače iz više od 25 zemalja sveta. Među proslavljenim imenima su i izvođači kojih je svetska muzička scena posebno gladna ove godine. Tako u gradić u centralnoj Srbiji dolaze velikani među kojim su Marco Carola, Joseph Capriati, The Martinez Brothers, Richie Hawtin, Jamie Jones i mnogi drugi.

 

 

foto: Promo
foto: Promo

Ove godine na velika vrata se vraća I Live bina sa tvrđim i hip-hop zvukom i izvođačima poput Bajage, Bojane Vunturišević i Dubioze Kolektiv. Petak je kao i ranijih godina rezervisan za sve popularniju trep cenu i izvođače među kojima su Senidah, Surreal, Fox, Haze, Elon i drugi.

 

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...