POČELO JE! Traži se najduži tiket, a nagrade su FENOMENALNE!
Foto: Promo

POČELO JE! Traži se najduži tiket, a nagrade su FENOMENALNE!

Zabava -

Od danas možete da učestvujete u velikom Mozzartovom takmičenju „Pogodi najduži tiket“

Kompanija Mozzart nastavlja da veliki deo društveno odgovornih aktivnosti usmerava na zaštitu životne sredine i podizanje ekološke svesti.

Posle najave početka izgradnje Mozzart Eko parka kod Štark Arene, zatim deljenja ekoloških cegera građanima na pijacama, danas počinje veliko takmičenje „Pogodi najduži tiket“, u kojem će se učesnici nadmetati ko može da sastavi dobitni tiket s najviše parova, ali će u centru pažnje biti i podizanje ekološke svesti, s obzirom na to da sve nagrade u ovom takmičenju - čuvaju životnu sredinu!

Veliko kladilačko takmičenje „Pogodi najduži tiket“ trajaće od 6. februara do 30. marta. A sve nagrade su na električni pogon. Kreator dobitnog tiketa sa najvećim brojem pogođenih parova čija svaka pojedinačna kvota je najmanje 1,35 biće nagrađen svetskim automobilom godine – električnim motornim vozilom Jaguar I-Pace. Drugoplasirani i trećeplasirani osvajaju električni skuter Piaggio Vespa Elettrica, dok je električni bicikl xplorer sydney 6816 rezervisan za 4. i 5. mesto. Za plasman od 6. do 10. mesta spreman je električni skuter Xiaomi M365.

A da bi tvoj tiket učestvovao u takmičenju potrebno je da ispuni sledeće uslove:

* Minimalna uplata 50 dinara

* Svi parovi na tiketu moraju biti pogođeni

* U obračun ne ulaze tiketi koji ostvaruju pravo na bonus „Naplati promašaj“, sistemski tiketi, tiketi klađenja na brojeve, Live Bet tiketi i tiketi sa brzim igrama

* Parovi koji ulaze u obračun broja parova na tiketu su isključivo parovi sa kvotom jednakom ili većom od 1,35.

Kompletna pravila takmičenja pročitaj OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja