DAN JOHN STIGAO U BEOGRAD: Grad je dobio novo mesto na kome će se muškarac zaista osećati kao muškarac
Foto: Promo

Saopštenje

DAN JOHN STIGAO U BEOGRAD: Grad je dobio novo mesto na kome će se muškarac zaista osećati kao muškarac

Zabava -

Sinoć je u prisustvu velikog broja zvanica, kao i predstavnika kulturnog i javnog života Beograda, otvorena prva radnja italijanskog brenda „Dan John“ u Ušće Shopping centru.

foto: Promo

Pred mnogobrojnim zainteresovanim posetiocima predstavljen je poznati italijanski brend, koji je pre našeg glavnog grada svoja vrata otvorio u svim najvećim svetskim metropolama i na najprestižnijim lokacijama.

foto: Promo
foto: Promo

Poznat po savršenim krojevima, kvalitetnim materijalima, vrhunskim muškim odelima, jaknama, pantalonama i sakoima, ali i pratećem programu vrhunskog kvaliteta, „Dan John“ je predstavljen i u Beogradu, gde će od ove jeseni i srpski muškarci moći da, u jedinstvenom, luksuznom enterijeru, biraju za sebe sve što italijansku mušku modu čini tako poželjnom i prepoznatljivom širom sveta.

foto: Promo

Spoj urbanog i elegantnog, najnoviji dezeni i najkvalitetniji materijali biće dostupni svima, koji vole i prate mušku modu, ali i svima koji su okrenuti tradicionalnom stilu i eleganciji.

foto: Promo
foto: Promo

„Beograd je dobio novo mesto na kome će se muškarac zaista osećati kao muškarac, dok bira najbolje krojeve i modele po više nego pristupačnim cenama. Moda je neophodna i u ovim vremenima, da povrati energiju i samopouzdanje, da sačuva muško dostojanstvo. Ponosni smo što je jedan ovakav brend stigao i u našu zemlju. Ovo je prva u nizu radnji koje planiramo da otvorimo. Mnogo poznavalaca muške mode je sa velikim zadovoljstvom dočekalo i pozdravilo dolazak “Dan Johna” u Srbiju i zbog toga smo veoma zadovoljni.“- rekao je Bojan Mitić, vlasnik kompanije BJN koja je partner “Dan John-a” za Srbiju.

foto: Promo

Otvaranju radnje prisustvovao je i gospodin Valerio Pizareli, izvršni direktor „Dan John-a“ iz Rima, koji je bio oduševljen entuzijazmom naših ljudi i velikim interesovanjem, koje u Beogradu i Srbiji postoji za modu.

foto: Promo

Nakon 120 radnji širom sveta, nagrade i velikog priznanja „Financial Times-a“ za najbrže rastući brend u tekstilnoj industriji u 2020, „Dan John“ nastavlja svoj put uspeha i osvajanje srpskog tržišta.

foto: Promo
foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track