SAZNAJTE: Da li sterilizacija/ kastracija donosi doobrobit vašem kućnom ljubimcu?
Foto: Promo

SAZNAJTE: Da li sterilizacija/ kastracija donosi doobrobit vašem kućnom ljubimcu?

Zabava -

Donošenje odluke da li ćete sterilisati/kastrirati vašeg kućnog ljubimca predstavlja veliki izazov i jedna je od ključnih odluka koje kao vlasnici mačaka treba da donesete. Odgovorno vlasništvo je veoma važna tema u današnje vreme, a sterilizacija/kastracija mačke može biti pravi izbor za nju i vašu porodicu.

Iako na prvi pogled mogu da deluju sebično i nezainteresovano, mačke su sjajni kućni ljubimci koji će vam pružiti bezuslovnu ljubav i pomoći vam da se oslobodite stresa. Njihovo prisustvo može da osnaži vaše srce, pomogne pri oporavku od stresnih situacija i donese dobrobit vašem imunološkom sistemu.

Ukoliko ste doneli odluku da sterilišete/kastrirate vašu mačku ili ste ovaj zahvat već obavili, njime ćete očuvati njeno zdravlje, zaštitićete je od određenih bolesti i sprečiti potencijalno agresivno ponašanje i emocionalni strest kroz koji prolazi tokom teranja. Videćete pozitivnu promenu karaktera vašeg ljubimca i on će postati smireniji, nežniji i manje agresivan. Nakon ovog zahvata postoji mogućnost da se vaš ljubimac ugoji zbog neusklađenosti količine hrane koju dobija i njegovih energetskih potreba. Ključnu ulogu za održavanje dobre zdravstvene i telesne kondicije nakon sterilizacije/kastracije ima pravilna ishrana.

Purina
foto: Promo

Pogledajte VIDEO i saznajte zašto pravilna ishrana ima ključnu ulogu u održavanju opšteg zdravlja vašeg ljubimca i koje su sve dobrobiti ovog jednostavnog rutinskog zahvata koji zahteva minimalnu hospitalizaciju.

Specijalno formulisanom hranom koja je nutritivno izbalansirana ćete održati optimalnu telesnu težinu i sačuvati zdravlje bubrega i urinarnog trakta vaše sterilisane/kastrirane mačke.

PURINA® PRO PLAN® nudi veliki izbor nutritivno izbalansirane hrane koja je naučno osmišljenja kombinacijom sastojaka kao što su amino kiseline, esencijalne masne kiseline i antioksidansi koji dokazano čuvaju zdravlje bubrega. U raznovrsnoj ponudi Purina Pro Plan hrane nalazi se nutritivno izbalansirana suva i vlažna hrana koja će ispuniti specifične potrebe vaše sterilisane/kastrirane mačke.

Purina
foto: Promo

PURINA® PRO PLAN® suva hrana sa OPTIRENAL® formulom bogata lososom pomaže u očuvanju zdravih bubrega, održavanju zdravog urinarnog trakta i štiti zube od naslaga plaka i kamenca. Bogata je proteinima, antioksidansima poput vitamina E, kao i vitaminima A, D3, cink i selen, dok su masti i ugljeni hidrati posebno prilagođeni kako bi pomogli u održavanju idealne telesne težine vašeg krznenog prijatelja.

Sa druge strane PURINA® PRO PLAN® vlažna hrana NUTRISAVOUR sa komadićima piletine ili govedine uključuje odabrane hranljive nutritijente koji vašem ljubimcu pomažu u održavanju dugoročnog zdravlja, pre svega zdravlja urina, dok nizak nivo kalorija pomaže u održavanju idealne telesne težine.

Više informacija o PURINA® PRO PLAN® hrani sa ekspertskom formulom čiji su benefiti dugoročni i dokazani od strane Purina tima nutricionista, veterinara i naučnika, možete pronaći OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track