Sedam razloga da vaš sledeći odmor provedete u indonežanskom odmaralištu Mandalika
Foto: Promo

Sedam razloga da vaš sledeći odmor provedete u indonežanskom odmaralištu Mandalika

Zabava -

Sa svojih 17.000 ostrva, Indonezija je među najvećim ostrvskim zemljama na svetu. Na jednom od njih je i Kuta Mandalika. Kuta Mandalika, smeštena na ostrvu Lombok, proteže se na 1.250 hektara netaknute lepote od koje zastaje dah. Sa nestvarno lepim plažama na jugu ostrva Lombok, kao i luksuznim hotelima, sjajnim zabavnim parkovima, modernim barovima i klubovima, kao i uličnim trkalištem svetske klase, Mandalika postaje sve poznatija kao odmaralište izuzetnog kvaliteta. Pošto privlači putnike sa svih meridijana, Mandalika je stekla popularnost kao izvanredna destinacija.

1. Savršena lokacija

Može li se zamisliti čarobnije mesto za odmor nego što je veličanstvena obala ostrva Lombok, oivičena palmama? Mandalika gleda na prelepi Indijski okean a smeštena je na savršenoj lokaciji – duž južne obale upečatljivog ostrva Lombok.

Mandalika
foto: Promo

Odmaralištu Mandalika, smeštenom u oblasti Kuta na ostrvu Lombok, njegovim impresivnim plažama, smeštajnim kapacitetima i pijacama može se lako prići, zbog čega je ovo odmaralište odličan izbor za turiste.

2. Fascinantne plaže

Volite da idete na plažu? Krenite u obilazak najpoznatijih plaža Kuta Mandalike na Lomboku, osetite mističnu auru belog peska i plavo-zelene vode. Uživajte u sportovima na vodi na plaži Kuta, opustite se u miru plaže Serenting, pridružite se festivalu Bau Nijale na plaži Seger, surfujte na plaži Gerupik, gledajte prelepe zalaske sunca sa brda plaže Tanjung An.

Mandalika
foto: Promo

3. Talasi savršeni za surfovanje

Vreme je za surfovanje! Odmaralište Mandalika na Lomboku ima više nego dovoljno talasa za sve. Zaputite se na mesta za surfovanje svetskog kvaliteta na plažama Seger, Gerupuk, Ubrug, Tanjung An, Selong, Kuta Mandalika i Mavi.

Mandalika
foto: Promo

Stanite na dasku za surfovanje i sjajno se provedite uživajući u savršenim talasima.

4. Interesatna turistička sela

Prepustite se izvanrednom iskustvu posete jedinstvenim turističkim selima u blizini Mandalike. Upoznajte se sa bogatom kulturom Sasak u tradicionalnim selima Sade i Ende.

Mandalika
foto: Promo

Razgledajte kuće u tipičnom Sasak stilu, nastale preplitanjem pruća od bambusa. Pogledajte kako lokalno stanovništvo pravi tradicionalne tkaninu Sonket. Uživajte u lokalnom plesu i muzici.

5. Izvanredna smeštajna ponuda

Imaćete obilje raznovrsnih opcija za smeštaj u Mandaliki. Izaberite hotel ili odmaralište u skladu sa vašim očekivanjima, ukusom i budžetom. „Mandalika Homestay“ u oblasti Kuta na ostrvu Lombok odlična je opcija ako tražite smeštaj uz plažu. Na 1,3 km od plaže Kuta, u ponudi ima i besplatno korišćenje bicikla, besplatan bežični internet, bar, terasu i baštu.

Mandalika
foto: Promo

6. Živopisna mesta za izlazak

Prepuna prijatnih kafića, restorana sa divnim pogledom, popularnih klubova i živopisnih barova, Mandalika pruža nezaboravno iskustvo.

Mandalika
foto: Promo

Uživajte u živoj atmosferi i mediteranskoj hrani, u obilasku prodavnica i restorana u dinamičnoj glavnoj ulici Kute.

7. Trkačka staza svetske klase

Trkačka staza Mandalika na ostrvu Lombok je međunarodno ulično trkalište u pripremi za moto-trke svetske klase – MotoGP 2021, koje će se održati u Mandaliki. Sa kapacitetom od 150.000 gledalaca, ova staza se izdvaja prelepim plažama i planinama u blizini. Kvart posvećen zabavi i sportu, uklopljen u središnji deo staze, još jedna je atrakcija za turiste koji dođu na MotoGP trke na Mandaliki.

Mandalika
foto: Promo

Obiđite i druge prelepe destinacije oko Lomboka – ostrva Gili, Ružičastu plažu, planinu Rindžani, jezero Segara Anak, Bukit Pergasingan i Sengigi i prepustite se uživanju u raznovrsnim aktivnostima.

Izležavajte se na plaži, krenite u surfing i napunite baterije u Mandaliki, savršenom odmaralištu gde će vaš odmor iz snova postati stvarnost.

Dok se pripremate za Mandaliku, iskoristite priliku da degustirate indonežanske proizvode u Beogradu i posetite događaj pod nazivom JEDAN DAN SA INDONEŽANSKOM KAFOM, VOĆEM I CVEĆARSTVOM koji se održava danas 29. novembra od 11h do 19h u prostorijama Lag Logia Art Gallery, u šoping centru BW Galerija Beograd.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track