ZA OVO NE POSTOJE REČI! Snažna poruka regionalne muzičke zvezde nakon četiri koncerta u Beogradu! (FOTO)
Foto: Promo

ZA OVO NE POSTOJE REČI! Snažna poruka regionalne muzičke zvezde nakon četiri koncerta u Beogradu! (FOTO)

Zabava -

U Beogradu je vladalo nezapamćeno interesovanje za niz koncerata muzičke zvezde nakon ublažavanja mera i povratka „u normalan život“.

-Nažalost dogodilo se to da sam 2020. godine prekinula niz koncerata usled svetske pandemije. Raduje me da je ovo na neki način znak da se naš život lagano „vraća“ u normalu i to što imam čast sa otvorim koncertnu sezonu u ovom novom prostoru. Po publici sam primetila da je svake večeri u prvim minutima koncerta poprilično zbunjena nakon svega. No, na svu sreću već na drugoj trećoj pesmi, mi postajemo jedno. – otkrila je muzička zvezda.

Marija Šerifović
foto: Promo

Na trećem i četvrtom koncertu muzička zvezda ugostila je dve koleginice kako kaže retko žive „pop dinosauruse“.

Marija Šerifović
foto: Promo

-Razmišljala sam ko bi mogao da nastavi niz gostovanja sa prvog dela „Druge strane ploče“. Odluka je pala da to budu mlađe koleginice, koje doslovno „ubijaju“ kako pevaju i na neki način su zajedno sa mnom i još par kolega jedini živi pop dinosaurusi. Nakon Sanje Vučić i Sare Jo, ova dva koncerta obeležiće Tijana Bogićević i Bojana Stamenov. – istakla je Marija.

Okupljenim medijima otkrila je da je pročitala sve izveštaje sa prva dva koncerta, te dodaje da će ubuduće više voditi računa šta priča pred okupljenim novinarima.

Marija Šerifović
foto: Promo

-Ispratila sam šta ste svi preneli. Najviše se pisalo o prosidbi Sare Jo, vraćanju novca Sanji Vučić, a ispratila sam i da se dosta pisalo o toj mojoj izjavi apropo zarade kada su u pitanju ovi beogradski koncerti. Zaista sam bila iskrena i mislim da bi ulaženje u detalje bilo potpuno indkiskretno. To zaista nije važno, najvažnije je da su gotovo svi sa koncerata izašli zaista nasmejani. – dodaje Marija.

Rekord i dalje drži, ali po svemu sudeći ne beži od toga da možda i u ovoj seriji koncertne turneje obori rekord koji je ona postavila u savremenoj istoriji beogradskih koncerata.

Marija Šerifović
foto: Promo

-Nikada se nisam opterećivala brojem održanih koncerata. Pored tog kvantiteta, jasno je da biram kvalitet i da to zaista bude kvalitetan kncert. Na svu sreću rekla bih da tradicija ovih koncerata govori u prilog tome da publika sve ovo voli i da na kraju želi da izdvoji novac i kupi kartu. To je jedini razlog ovog maratona a i ima toga što sam se zaista poželela koncerta.(smeh)-zaključila je muzička zvezde

Nije htela da otrkije da li će uskoro u Beogradu zapevati peti put, a po svemu sudeći šuška se da će u skorije vreme veliki koncert „Druge strane ploče“ muzička zvezda odžati u jednom velikom gradu u Srbiji. Podršku Mariji Šerifović podršku iz prvog reda pružile su mnogobrojne javne ličnosti i kolege : Svetlana Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom, Ana Mihalovski, Jovana Pajic, Jovana Mišković, Marija Mijić, Viki Miljkovic, Djordje David i mnogi drugi..

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track