OD SPORTSKE DO FILMSKE AKCIJE: Mozzart sinonim za dobru zabavu, ali i podršku kulturi
Foto: Promo

OD SPORTSKE DO FILMSKE AKCIJE: Mozzart sinonim za dobru zabavu, ali i podršku kulturi

Zabava -

Lokal na Novom Beogradu savršena scenografija za novu seriju Tunel

Prikolice, kablovi, užurbana ekipa, kostimi i šminkeri, udarci filmske klape i rediteljske komande “akcija” pretvorili su Mozzartov lokal u Jurija Gagarina 76k na Novom Beogradu u pravi holivudski set. Upravo na toj lokaciji snimani su kadrovi za uzbudljivu novu seriju Tunel koja će televizijsku premijeru imati početkom naredne godine.

Mozzart
foto: Promo

Mozzartova uplatna mesta okupljaju ljubitelje sjajne zabave i vrhunskog sporta, a često su i scenografija za uspešna filmska i televizijska ostvarenja. Regionalni lider u priređivanju igara na sreću pruža snažnu podršku domaćoj kinematografiji i podržao je snimanja nekih od najpopularnijih TV formata, kao što su serije Južni vetar, Žigosani u reketu i Ubice mog oca, ali i dokumentarni serijali Zlatni momci i Kako postati kraljica.

Mozzart
foto: Promo

Krimi serija Tunel inspirisana je istinitim događajima i uzbudljivim situacijama u kojima se nalaze pripadnici policijskih i antiterorističkih jedinica i njihovih pregovaračkih odeljenja, a uz sjajnu glumačku postavu i nepredvidive zaplete u svakoj epizodi gledaoce će sigurno prikovati uz male ekrane.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track