Daniel Sloss: Svaka od tih brutalnih šala ima dublje značenja i mnogo empatije!
Foto: Troy Edige

Daniel Sloss: Svaka od tih brutalnih šala ima dublje značenja i mnogo empatije!

Zabava -

“Neću promeniti svoje fore samo kako bih se nekom dopao, ili vam se sviđa to što radim ili ne!”

Specifičan britanski humor Daniela Slossa, često na granici dobrog ukusa, našoj stand-up publici je veoma blizak, a rasprodati nastupi njegovih, uvek novih, stand-up programa, garantuju smeh do suza! Publika i ovog puta sa nestrpljenjem dočekuje Daniela Slossa i u Beogradu 13.decembra u MTS Dvorani!

Daniel Sloss
foto: Troy Edige

Danijel Sloss je jedan od planetarno najpopularnijih stand-up komičara, publici najpoznatiji po Netflixovim specijalima ‘DARK’ & ‘Jigsaw’. Ti specijali su nastali baš u periodu kada je i sam bio u lošoj emotivnoj vezi i kada je sasvim spontano, u naboju razočarenja i emotivne rastrojenosti napravio možda jednu od najboljih šala u kojoj je dokazivao tezu da je bolje biti sam nego u lošoj vezi, čime je dokazano uzrokovao preko 120.000 prekida emotivnih veza i 300 razvoda.

Danas, kaže da je malo teže pričati o mračnim i teškim temama a time uspeti da nasmejete ljude, ali da je izvodljivo. Uvek spreman i strpljiv, osluškujući svoju publiku, često razume zašto neke šale nisu nekim ljudima smešne i zabavne, ali nikad neće odustati od teme i menjati šalu, menja jedino njen aspekt čime će publici ona postati možda samo prijatnija. To i jeste tajna njegovog uspeha, baš ta stvar širine shvatanja i razumevanja u oba smera i zato ga publika voli!

Daniel Sloss
foto: Troy Edige

Poznat po tome da govori tačno ono što želi u svakoj od zemalja gde nastupa, nezavisno od nacionalnosti, Daniel Sloss doživljava veliku uspešnost svojih stand-up nastupa širom sveta.

“Imao sam pro-gej materijal u Rusiji, imao sam šale protiv naoružavanja u Americi, one za abortus u Poljskoj gde je abortus zabranjen a pričaću i protiv religije u svakoj zemlji koja posebno naglašava veru u to da je bilo koji "čarobnjak" stvaran i da levitira nad nama”

Da li će i kod nas ovog puta biti toliko specifičan i šokantan, ostaje nam da vidimo 13.decembra kada će sa svojim novim stand-up nastupom “Can’t”, u MTS Dvorani uz specijalnog gosta komičara Kai Humphriesa, sigurno još jednom dokazati zašto je najbolji!

Daniel je uputio publici u Srbiji specijalnu video poruku

Ulaznice na blagajni MTS Dvorane i na Ticket.rs.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track