OBELEŽITE USKRS UZ KURIR: Od 26. aprila očekuju vas NEVEROVATNI POKLONI
Foto: Kurir

OBELEŽITE USKRS UZ KURIR: Od 26. aprila očekuju vas NEVEROVATNI POKLONI

Zabava -

Srpska pravoslavna crkva i pravoslavni vernici širom sveta u nedelju, 5. maja, s radošću obeležavaju Uskrs, najveći hrišćanski praznik. Ovo je vreme radosti, nade i obnavljanja duhovnih veza, a uoči ovog važnog datuma KURIR DARUJE SVOJIM ČITAOCIMA VREDNE POKLONE, prateći tradiciju zajedništva i radosti koju Uskrs donosi.

U petak, 26. aprila, naš poklon je karton za čuvarkuću. Ovo šareno postolje za uskršnje jaje, ukrašeno veselim ilustracijama, ne samo da čuva čuvarkuću već unosi i dodatnu radost i boju u vaš dom tokom ovog svečanog perioda.

U subotu, 27. aprila, svakom čitaocu poklanjamo ikonu Vrbica sa zlatotiskom. Ova ikona nije samo verski simbol, već je i umetničko delo koje može zauzeti posebno mesto u vašem domu. Neka ikona Vrbica donese duhovnost i mir u vaše domove, inspirišući vas da ovaj dan provedete u zajedništvu i radosti s najmilijima.

U nedelju, 28. aprila, darujemo svakom čitaocu ikonu Cveti sa zlatotiskom. Ova prelepa ikona, koja simbolizuje mir i dobrodošlicu, može biti divan ukras, koji će vas podsećati na duboke vrednosti koje ovaj praznik nosi. Neka ikona Cveti donese blagoslov i inspiraciju u vaše domove, obogaćujući vaš dan zajedništvom i radošću.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

U ponedeljak, 29. aprila, poklanjamo predivne nalepnice za jaja sa slikama svetaca. Ove luksuzne nalepnice donose duh tradicije i vere u vaš dom, pružajući vam priliku da oslikate svoja uskršnja jaja na jedinstven i duhovno inspirativan način.

U petak, 3. maja, darujemo vam diptih salikom Isusa Hrista i Presvete Bogorodice. Ovo umetničko delo izrađeno je s posebnom pažnjom. Prisustvo ovog diptiha u vašem domu uneće duhovnu dubinu i lepotu, podsećajući vas na značaj vere i poruke ljubavi koju nosi Uskrs.

U subotu, 4. maja, naš poklon su osveštane brojanice. Svaka od ovih brojanica je osveštana u Crkvi Svetog Marka u utorak, 23. aprila, i predstavlja simbol vere, snage i duhovnog putovanja. Neka vam ona bude pratilac i podsetnik na važnost duhovnih vrednosti u svakodnevnom životu.

Neka radost Uskrsa ispuni vaše domove i srca!

Čitajte Kurir!

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track