(VIDEO) PROBUDILA SE PREKRIVENA MODRICAMA: Doktori su je hitno hospitalizovali!
Foto: Jutjub

Užas jednog jutra

(VIDEO) PROBUDILA SE PREKRIVENA MODRICAMA: Doktori su je hitno hospitalizovali!

Život -
Bila sam noć pre toga u gradu. Nisam se napila, niti se sećam da me je neko udarao na podijumu za igru. A probudila sam se u modricama kao da su mi se oba dogodila. Još gore od toga, kaže Tea

Tea Vilson se jednog jutra probudila prekrivena modricama…“Bila sam noć pre toga u gradu. Nisam se napila, niti se sećam da me je neko udarao na podijumu za igru. A probudila sam se u modricama kao da su mi se oba dogodila. Još gore od toga”, kaže Tea.

Obzirom da se danima nisu povlačile, Tea je otišla kod doktora.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

“Dijagnostifikovali su mi leukemiju. Doktor mi je rekao da sam hitan slučaj. Otkrili su da imam ređi oblik raka krvi. Tu vrstu kancera dobije sto ljudi u celom svetu godišnje”, ističe Tea.

Odmah je hospitalizovana i ostala je u bolnici šest meseci. Stalno su joj menjali krv i išla je na hemoterapiju. Na kraju je uspela! Tea se uspešno izlečila, ali i dalje redovno ide na kontrole.

http://www.youtube.com/watch?v=qDi25GBOtT4

Upozorava sve ljude da simptomi mogu biti neočekivani.

“Nisam imala ideju odakle su te masnice na meni. Imala sam puno sreće. Danas sam zahvalna na svemu što imam i želim nekako da sakupim novac, da pomognem bolnici koja me je izlečila”, kaže ova žena.

(Mirror.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track