BLOG UŽIVO EXIT 4. DAN: Hurts napravio haos na Tvrđavi, publika vrištala u transu!
Foto: Zorana Jevtić

Poslednji dan

BLOG UŽIVO EXIT 4. DAN: Hurts napravio haos na Tvrđavi, publika vrištala u transu!

Exit 2018 -
Magnetični "Hurts" pokazao je zašto je jedan od najboljih dvojaca današnjice
1 / 18

Četvrti dan Exita!

Nakon nezaboravne treće festivalske večeri i sjajnih izvođača poput Skrillexa, Dejmona Olbarna, Afrojacka i mnogih drugih večeras je poslednje veče na Tvrđavi i očekuje nas pravi spektakl.

Petrovaradinsku tvrđavu večeras će zatresti magnetični "Hurts", kao i jedan od najvećih dvojaca u istoriji dance i elektronske muzike i dobitnici Grammy nagrade, Deep Dish.

PRENOS FESTIVALA SA MAIN STAGE MOŽETE GLEDATI OVDE.

PRENOS FESTIVALA SA FUSION STAGE MOŽETE GLEDATI OVDE.

PRENOS FESTIVALA SA DANCE ARENE GLEDAJTE OVDE.

22.15 Momenat koji je većina publike željno iščekivala je stigao! Britanski Hurts je na Main Stage! Desetine hiljade ljudi nalazi se ispred Main Stage i peva zajedno sa ovim dvojcem! Pesma "Miracle" potpuno je razgalila publiku i svi pevaju u glas.

"Da li se dobro provodite? Ovde je stvarno sjajno! Hvala na aplauzima", rekao je Theo Hutchcraft, lid vokal dua.

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić

21.49 Poslednje, četvrto veče ovogodišnjeg Exita, iako je počelo sa kišom, čini se da će se završiti bez nje, na veliku radost ogromnog broja posetilaca zvanično najboljeg muzičog festivala u Evropi.

Kapije Exita su otvorene u 19 sati, a u to vreme je u Novom Sadu padala prilično jaka kiša koja je kasnije prestala, pa je bend Zemlja gruva na miru mogao da otvori program na najvećoj festivalskoj bini.

Zemlja Gruva, foto Tanjug
Zemlja Gruva, foto Tanjug

21.00 Legendarni beogradski bend Plejboj spremili su se da "razvale" Main Stage!

20.00 Zemlja Gruva su otvorili večerašnji Main Stage!

19.55 Zvezde večeri konačno su stigle u Novi Sad! Bend Hurts najavio je svoj dolazak na Tviteru.

19.37 Na Explosive Stage trenutno nastupaju Ashen Epitaph.

19.19 Organizacija Exita podseća posetioce Tvrđave na ponašanje u toku festivala, kao i da sve što se unosi na festival mora biti legalno.

17.39 Posetioci EXIT festivala imaju priliku da se na Petrovaradinskoj tvrđavi, preko puta Muzeja Grada Novog Sada i "Fusion stage", upoznaju sa domaćim kulinarskim specijalitetima koji se nalaze u ponudi improvizovanog etno sela.

Etno selo, foto Tanjug - Jaroslav Pap
Etno selo, foto Tanjug - Jaroslav Pap

Etno selo, foto Tanjug - Jaroslav Pap
Etno selo, foto Tanjug - Jaroslav Pap

17.30 Ukoliko želute da vidite zvezde večeri, bend Hurts uživo, karte se mogu kupiti na ulasku u tvrđavu, poručuju iz organizacije Exita. Podsetimo, Hurts nastupaju na Main Stage u 23.00.

13.26 - Nakon što je Skrillex publiku zabavljao do jutarnjih časova (9h), žurka je završena, do večeras, a kako izgleda jutro posle lude žurke, pogledajte...

12.23 - Prema izveštaju iz MUP-a u subotu uveče na Exitu je uhapšeno 18 stranih državljana, a za tri osobe odrđena je mera zadržavanja zbog posedovanja narkotika.

08.33 - U ovom momentu jedan od najvećih DJ-eva na planeti Skrillex upravo, potpuno neplanirano i na njegovu ličnu inicijativu, zatvara m:ts Dance Arenu tehno setom! U ovom trenutko ne znamo koliko će ova groznica subotnje večeri tresti neumornu publiku najboljeg densflora na svetu, neko je rekao, možda sve do Sea Dance festivala! Skrillex je, nakon jednog od najposećenijih nastupa ikada na glavnoj bini EXITa, poželeo da dođe i na elektronsku meku EXIT publike i rezultati toga još uvek traju. Do potpunog izveštaja nakon ovog, sada već možemo reći, dana za pamćenje na najboljem evropskom festivalu, pogledajte kako su izgledali neki od najboljih nastupa večeras na Petrovaradinskoj tvrđavi!

Pogledajte nastup sa Main Stage

http://www.youtube.com/watch?v=hUwVBpmnCok

SATNICU SVIH NASTUPA MOŽETE DA POGLEDATE OVDE

MAIN STAGE:

20.00 - Zemlja Gruva21.00 - Plejboj23.00 - Hurts00.00 - Suede02.00 - Pretty Lights03.15 - Sub Focus DJ SET05.15 - Adventure Club

DANCE ARENA

21.00 - Battric vs. MiVu22.30 - Waze vs. Odyssey 00.00 - Jaymo vs.Andy George01.30 - Deep Dish03.45 - Better Lost Than Stupid - David Squillace vs Martin Buttrich vs Mathias Tanzmann 06.00 - Steve Rachmad vs Marko Nastić

Huawei FUSION STAGE

19.00 - Vila Filozofina19.30 - Between Sky And Earth20.40 - Pips, Chips and Videoclips21.15 - Vlado Divljan & Ljetno Kino Big Band23.10 - Birth of Joy00.30 - Mighty Oaks01.40 - Dejan Petrović Big Bend03.00 - Tricot04.15 - Beogradski sindikat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track