01:49

NAŠ SLAVNI GLUMAC IGRAO U FILMU HARI POTER! U emisiji Pusti brigu otkrio malo poznate detalje o snimanju OSTAĆETE BEZ TEKSTA

KURIR TV

NAŠ SLAVNI GLUMAC IGRAO U FILMU HARI POTER! U emisiji "Pusti brigu" otkrio malo poznate detalje o snimanju OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Jesenji TV program -

Glumac Predrag Bjelac gostovao je u prvoj epizodi "Pusti brige" na Kurir televiziji gde se dotakao svoje čuvene glume u megapopularnom ostvarenju "Hari Poter".

Predrag Bjelac
foto: Kurir televizija

- Ja u Holivudu nisam bio nikad u životu. Holivud se preselio u Englesku i snimali smo u tamo u studiju iznad Londona pre 18 godina. Šest meseci sam snimao i više od godinu dana sam proveo na tom projektu. Takođe bilo je nekih neverovatnih stvari poput sajber skeninga. Došli su eksperti iz Amerike za to. Stavili su me na neki pokretni podijum i snimali me laserima i učitavali me u kompjuter. Verovatno za slučaj ako se nešto desi tokom snimanja ili za neko dosnimavanje - rekao je glumac.

1 / 4 Foto: Warner Bros Collection / Everett / Profimedia

On je potom dodao da su mu radili i odlivak glave u gipsu koji je za njega bio veoma paranoičan.

- Radili su mi odlivak glave u gipsu. To je bilo jako paranoično jer su se svi pojavili u odelima i sa maskama na licu. Radili ti sa facom nešto, a dali samo slamčicu da dišeš kroz nju - rekao je glumac.

Naime, glumac jeste svetsku slavu stekao u "Hari Poteru", mada nakon toga igrao je i u čuvenim srpskim serijama poput Ubice mog oca i Tajkun gde je oduševio domaću publiku.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:40

SUZE ĆE VAM POĆI OD SMEHA! Kruševac geto u emisiji Pusti brigu predstavio novi skeč sa kojim će se svaki bračni par poistovetiti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track