00:31

SIN SE ZAMERIO ŽENI U EMISIJI MAJKE I SNAJKE! Nije uspeo da odnese nagradu od 10.000 dinara ZBOG OVOG KIKSA!

KURIR TV

SIN SE ZAMERIO ŽENI U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE"! Nije uspeo da odnese nagradu od 10.000 dinara ZBOG OVOG KIKSA!

Jesenji TV program -

Porodica Jovanović je ukrstila kutlače i otvorila ovonedeljni serijal kulinarske emisije "Majke i snajke"

O porodici Jovanović

Porodica Jovanović - Beograd Majka: Slavica Snajka: Ana Sin: Marko Slavica je po zanimanju medicinska sestra i voli da pomaže ljudima. U slobodno vreme se bavi prodavanjem šminke i kozmetike. Takodje voli da čita knjige o pravoslavlju i obliazi manastire po Srbiji. Kako Slavica kaže “Kad se kuva kuva se, kad se ne kuva ne kuva se!” a po svemu sudeći prava je domaćica. Najviše voli da kuva bećarac a omiljeno jelo njenog sina je dobar pasulj. Ana završava Pravni fakultet, a u slobodno vreme se bavi manikirom. U budućnosti želi da postane advokat. Voli da istražuje na internetu nove recepte i tako usavršava svoja kulinarska umeća. Obožava da sprema pastu karbonaru. Marko i Ana su se upoznali na proslavi i to je bila ljubav na prvi pogled. Marko vodi pravi mladalački život. Studira programiranje i fanatik je video igara. Vikend je rezervisan za izlaske sa prijateljima i filmove sa Anom. Omiljena zajednička hrana su im morski plodovi.

Majka Slavica i snajka Ana imale su zadatak da pripreme pileće rolnice sa rižotom od paradajza. Za pripremu ovog specijaliteta imale su 52 minuta, jer su zaboravile 4 sastojka, a svaki im je oduzeo 2 minuta.

Anino jelo donelo je oduševljenje kod snajki, imale su pozitivne komentare. Suzanino jelo je pokupilo slične kritike i ocene.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Majka Slavica je primila blage kritike, a razlog je to da rižoto nije bio kremast i jelo nije bilo začinjeno.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Marko nije uspeo da pogodi čije je jelo bolje i sa tim nije učestvova u kvizu za dnevnu nagradu u vrednosti od 10.000 dinara. Sin Marko je pretpostavio da je, njemu lepše jelo, napravila majka, a ustvari je žena, pa je voditeljka Seka to prokomentarisala na šaljiv način:

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

- Zamerio si se ženi, a nisi uspeo da pogodiš.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:30

PROGLAŠENI POBEDNICI U MAJKE I SNAJKE! Srceparajuća scena, supruga u šestom mesecu, PORODICA IZ ZEMUNA SA OSVOJILA NAGRADU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track