ČESTITAMO! OVO SU PORODICE KOJE SU OSVOJILE NAGRADU OD 50.000 DINARA! Ishod emisije ove nedelje bio je apsolutno neočekivan
"Majke i snajke", Foto: Kurir tv

"majke i snajke"

ČESTITAMO! OVO SU PORODICE KOJE SU OSVOJILE NAGRADU OD 50.000 DINARA! Ishod emisije ove nedelje bio je apsolutno neočekivan

Jesenji TV program -

Pobednici ove nedelje u emisiji "Majke i snajke" bile su porodice Rili i Živanović koje su odnele vaučere od 50.000 dinara!

ČESTITAMO!

00:42

Ovonedeljni pobednici emisije Majke i snajke bile su porodice Živanović i Rili!

Stanje na tabeli bilo je:

pobednici, majke i snajke, Majke i snajke
foto: Kurir tv

PETAK

O PORODICI ZOGOVIĆ – Beograd:

Majka Nataša dolazi iz Beograda. Druženje, zabava i upoznavanje novih ljudi su po njoj svrha života. Voli da kuva. U njenoj porodici najviše vole kad im sprema domaće burgere i kobasice. Radi kao profesorka u školi, za sebe kaže da nije stroga ali da mora da se zna red. Uživa u čitanju.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Ljiljana radi u trgovini. Ljubitelj je domaćih jela. Voli da čita, najčešće beletristiku jer je to opušta. Trudi se da slobodno vreme provodi sa bliskim ljudima jer je to najviše ispunjava.

Sin Mihajlo radi kao obezbeđenje u jednoj privatnoj firmi. Bavi se sportom, u slobodno vreme trenira. Ljubitelj je domaće kuhinje, voli jela sa mesom. Omiljeno mu je sarma. Ljubitelj je kolača, a naročito čokoladnih torti.

Prosečna ocena snajki bila je ocena 10.

A prosečna ocena majki je bila ocena 10.

ČETVRTAK

O PORODICI ŽIVANOVIĆ - Beograd, Mladenovac:

Majka Gordana voli da se druži. Kuvanje joj je hobi od kada je u penziji, a dok je radila nije stizala da uživa u pripremi hrane. Do pre nekoliko meseci je radila kao matičarka. Kao omiljeno jelo izdvaja sataraš. Najviše voli da provodi vreme sa svojim unucima i najradije kuva za njih sve što požele.

Mladenovac, Živanović, majke i snajke
foto: Kurir tv

Snajka Dušica: Po struci je medicinski radnik, ali njena najveća ljubav su motori. Ona je bajker i počasni član moto kluba u Mladenovcu u okviru kog se bavi i humanitarnim radom. Voli da kuva i svakodnevno sprema jela za svoju porodicu.

SIn Marko: Zajedno sa ženom je član moto klluba i uživa u vožnji motora. Za sebe kaže da nije probirljiv što se tiče jela. Obožava jela koja sprema Dušica.

Prosečna ocena snajka je ocena 9.

Prosečna ocena majki je ocena 10.

SREDA

O PORODICI STAMENKOVIĆ - Beograd

Majka Vesna rođena je u Sloveniji. Penzionerka je koja slobodno vreme provodi kuvajući najrazličitija jela. Po struci je tekstilni tehničar, ali je preko 20 godina radila kao dadilja u Srbiji, ali i u inostranstvu. Ljubitelj je hrane iz Južne Srbije.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Snajka Irina rođena je u Rusiji, u Moskvi. U Srbiju se preselila kada se udala za Bobana. Voli da sprema sarmu i bečke šnicle. Vedrog je duha, voli da se šali, peva, ali i da čita knjige. Omiljeni su joj ruski klasici.

Sin Boban se sa Irinom upoznao sasvim slučajno, u supermarketu. U kuhinji nije zahtevan, a voli jela koja se brzo spremaju. Sportski je tip, a u slobodno vreme se bavi borilačkim veštinama.

Procečna ocena snajki bila je 9.

Prosečna ocena majki 8.

UTORAK

O PORODICI TODOROVIĆ - Beograd:

Majka Koštana je penzionerka koja živi u Beogradu. Najviše voli da sprema i da jede lisnate proizvode. Iskusna je u kuhinji i ništa joj ne pada teško da spremi. U slobodno vreme najviše voli da gleda kulinarske emisije.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Ivana voli da sprema domaća jela kao što su sarma, pasulj, punjena paprila, podvarak... Smatra da je njena svekrva daleko veštija u kuhinji od nje. Slobodno vreme provodi tako što gleda serije.

Sin Vladimir se sa Ivanom upoznao na jednoj žurki. Ljubitelj je italijanske i kineske hrane. Bavio se karateom, ali je zbog povrede bio prinuđen da prestane. U slobodno vreme, zajedno sa svojom ženom, gleda serije.

Prosečna ocena majki bila je 10.

Prosečna ocena snajki bila je 9.

PONEDELJAK

O PORODICI RILI - Tivat:

Majke Milenka rodom je iz Vojvodine, ali se udala u Tivtu. Penzionerka je. Najviše voli da sprema jela iz svog zavičaja kako što su pite, štrudle, razna testa, čorbe i sarme, a nekad i meso divljači. Mašta o tome da se jednog dana vrati u rodni kraj. U mladosti se bavila atletikom.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Jelena dolazi iz Tivta, a skoro 15 godina je provela u Italiji, verovatno odatle potiče njena ljubav prema italijanskoj, mediteranskoj hrani. Trenutno radi u Kotoru, u pozorištu. U slobodno vreme voli da se druži, peva, igra...

Sin Slaviša radi kao konobar u jednom restoranu. Sa Jelenom se upoznao u diskoteci, pa je kasnije to preraslo u ljubav. Veliki je gurman, voli sve da sprema ali i da jede. Posebno izdvaja domaću kuhinju.

S druge strane, sin Slaviša je uspeo da pogodi ko je napravio koje jelo. Samim tim, ušao je u kviz koji mu obezbeđuje 10.000 dinara, a Slaviša je bio siguran u sebe i uspeo da pogodi na sva ponuđena pitanja.

Prosečna ocena:

Za majke prosečna ocena bila je 9.

Za snajke prosečna ocena bila je 8.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track